www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

obnovitev podatkov na mobitelu

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Programska oprema
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
trot
Član
Član

Pridružen-a: Čet 18 Jan 2007 20:25
Aktiv.: 5.71
Kraj: glej fogl

PrispevekObjavljeno: Čet Jul 16, 2009 11:46 am    Naslov sporočila:  obnovitev podatkov na mobitelu Odgovori s citatom

Na mobitelu sem zbrisal sms, zdaj pa bi ga rad dobil nazaj. Se to da, kako?

Kolikor vem na računalniku ko zbrišeš nek fajl ta še vedno ostane tam, le informacije da je tam se zbrišejo - kaj pa pri mobitelu, je tudi tako?

Gre pa za nokio.

Dragoyx
Član
Član

Pridružen-a: Sre 15 Jul 2009 12:46
Aktiv.: 0.06
Kraj: Slovenske Gorice

PrispevekObjavljeno: Čet Jul 16, 2009 4:49 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Slišal sem, da ima telefon tudi ti. "koš" in da je tam večina informacij ki jih izbrišeš.
Vendar nevem kaj rabiš in kako ti to uspe, samo vem pa da je 90% možno enako kot na računalniku.
Lahko pa poizkusiš, da mobitel priklopiš na računalnik in poizkusiš z programom, ki obnovi podatke na računalniku Very Happy

Vso srečo pri tem, Dragoyx. Angel

airwolf
Član
Član

Pridružen-a: Sre 28 Maj 2008 17:17
Aktiv.: 10.67
Kraj: Polhov Gradec

PrispevekObjavljeno: Čet Jul 16, 2009 7:03 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hm, možno ga je obnoviti. Če je bil sms shranjen na sim, daj sim kartico v bralnik za sim kartico in najdi program za obnovo podatkov s sim kartice.
trot
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pet Jul 17, 2009 8:15 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Mar novi mobiteli še vedno shranjujejo podatke na sim kartico (imam n95)?

Mogoče kdo ve kdo ima tak bralnik za sim kartice, rabim samo za enkratno uporabo, tako da ne bi kupoval?

Rafter
Član
Član

Pridružen-a: Pet 09 Jan 2009 0:20
Aktiv.: 2.21
Kraj: Southern District of Maribor JN76UL

PrispevekObjavljeno: Pet Jul 17, 2009 8:24 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Če si kje iz MB, lahko dobiš pri meni....
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
R33D3M33R
Član
Član

Pridružen-a: Pon 08 Jun 2009 13:56
Aktiv.: 1.25

PrispevekObjavljeno: Pet Jul 17, 2009 8:38 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Novi mobiteli po mojih informacijah shranjujejo podatke v interni pomnilnik telefona ali razširitveno kartico. Še pri moji Nokii 1680c, ki je eden izmed najbolj osnovnih telefonov, se podatki shranjujejo v pomnilnik. Vem, ker sem enkrat iskal možnost kako shraniti kratka sporočila iz pomnilnika na SIM, ugotovil sem, da ne bo šlo. Poskusiti pa seveda ni greh...
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
trot
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pet Jul 17, 2009 9:17 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sem tudi sam iskal kje imam možnost nastavitve shranjevanja podatkov, pa nisem našel. Potem pa sem poskusil brat sporočila pri delovanju brez sim kartice, pa so še vedno tam, tako da očitno so v pomnilniku telefona.

Kaj pa pomnilnik telefona se da kako skopirat? Če bi vse podatke iz pomnilnika prikazal v ascii kodi bi sporočila najbrž že nekako razbral, če so še tam.

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Programska oprema Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 502 dni