www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Kako odpreti električno akumulatorsko zobno ščetko?
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Zabavna elektronika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Pyr0Beast
Član
Član

Pridružen-a: Pon 16 Jun 2008 14:11
Aktiv.: 23.93

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 16, 2009 4:16 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Eksotičen ? Nekatere ščetke delujejo tudi brez njega.

Pomeri porabo. Nekaj kuri baterijo. Sam sem se pošteno usekal ko sem šel lotati z SMD pasto, pa je ta potem delala stik.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
clownfish
Član
Član

Pridružen-a: Pet 05 Avg 2005 13:05
Aktiv.: 3.22
Kraj: Povir / Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 16, 2009 9:33 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pyr0Beast je napisal/a:
Eksotičen ? Nekatere ščetke delujejo tudi brez njega.

tiste "no roke" zagotovo Very Happy

Citiram:
Pomeri porabo. Nekaj kuri baterijo.

baterijo sem napolnil za modelarskim polnilcem in je še vedno polna..
kakor kaže čip tako obremeni usmernik, da se mu posede izhodna enosmerna napetost..

Citiram:
Sam sem se pošteno usekal ko sem šel lotati z SMD pasto, pa je ta potem delala stik.

tega ne uporabljam.. sam uporabljam kolofonijo in alkohol.. ko se posuši ne prevaja..
Nazaj na vrh
solomojster
Član
Član

Pridružen-a: Tor 18 Maj 2010 12:26
Aktiv.: 4.62
Kraj: NOVA GORICA

PrispevekObjavljeno: Pet Jan 11, 2013 3:31 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Philips sonicare -flexCare+ :
Odpiranje
Spodnji bel pokroček zavrtiš od 5-10 stopinj levo (obvezno v levo)

Pogledaš kaj je z baterijo ugotoviš, da je v redu in jo daš v predal . Brick wall

11012013224.jpg
 Opis:
 Velikost datoteke:  251.64 KB
 Pogledana:  16 krat

11012013224.jpg

Nazaj na vrh
LEDuser
Član
Član

Pridružen-a: Pon 31 Mar 2008 12:06
Aktiv.: 5.25
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sob Jan 12, 2013 10:55 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pri sonicare odviješ vijak in pazljivo povlečeš (spajsaš) pokrov. Pod pokrovom ima dva zobčka katera stisneš in drobovina pade ven. Jaz sem popravil že dve, pri prvi je preparelo zgornje tesnilo, voda pa je oksidirala vezje in uničila baterijo. No kasneje pa se je polomil še vibracijski nosilec.

Pri drugi pa se je prav tako nekaj polomilo kar pa se na srečo pri prvi ni in sedaj deluje. V prihodnosti moram zamenjati še baterijo, saj drži le teden ali dva. Baterija je litijeva 14500 (velikost AA) brez zaščite.

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Zabavna elektronika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Stran 2 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 10 dni