|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Pyr0Beast Član

Pridružen-a: Pon 16 Jun 2008 14:11 Prispevkov: 4969 Aktiv.: 23.93
|
Objavljeno: Sre Dec 16, 2009 4:16 am Naslov sporočila: |
|
|
Eksotičen ? Nekatere ščetke delujejo tudi brez njega.
Pomeri porabo. Nekaj kuri baterijo. Sam sem se pošteno usekal ko sem šel lotati z SMD pasto, pa je ta potem delala stik.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
clownfish Član

Pridružen-a: Pet 05 Avg 2005 13:05 Prispevkov: 766 Aktiv.: 3.22 Kraj: Povir / Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Dec 16, 2009 9:33 am Naslov sporočila: |
|
|
Pyr0Beast je napisal/a: |
Eksotičen ? Nekatere ščetke delujejo tudi brez njega. |
tiste "no roke" zagotovo
Citiram: |
Pomeri porabo. Nekaj kuri baterijo. |
baterijo sem napolnil za modelarskim polnilcem in je še vedno polna..
kakor kaže čip tako obremeni usmernik, da se mu posede izhodna enosmerna napetost..
Citiram: |
Sam sem se pošteno usekal ko sem šel lotati z SMD pasto, pa je ta potem delala stik. |
tega ne uporabljam.. sam uporabljam kolofonijo in alkohol.. ko se posuši ne prevaja..
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
solomojster Član

Pridružen-a: Tor 18 Maj 2010 12:26 Prispevkov: 851 Aktiv.: 4.62 Kraj: NOVA GORICA
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
LEDuser Član

Pridružen-a: Pon 31 Mar 2008 12:06 Prispevkov: 1104 Aktiv.: 5.25 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sob Jan 12, 2013 10:55 am Naslov sporočila: |
|
|
Pri sonicare odviješ vijak in pazljivo povlečeš (spajsaš) pokrov. Pod pokrovom ima dva zobčka katera stisneš in drobovina pade ven. Jaz sem popravil že dve, pri prvi je preparelo zgornje tesnilo, voda pa je oksidirala vezje in uničila baterijo. No kasneje pa se je polomil še vibracijski nosilec.
Pri drugi pa se je prav tako nekaj polomilo kar pa se na srečo pri prvi ni in sedaj deluje. V prihodnosti moram zamenjati še baterijo, saj drži le teden ali dva. Baterija je litijeva 14500 (velikost AA) brez zaščite.
_________________ Razsvetljujemo od leta 1920! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 10 dni