|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
pomlad Član

Pridružen-a: Pet 04 Jan 2008 10:54 Prispevkov: 424 Aktiv.: 1.99 Kraj: Koroška
|
Objavljeno: Sre Maj 19, 2010 7:52 pm Naslov sporočila: stran gmail ne gre odpret |
|
|
Že kar nekaj časa z enega pc-ja doma ne morem na gmail stran,preprosto napiše :Internet Explorer ne more prikazati te spletne strani. Kaj je narobe ? Na sosednjem pc-ju dela vse ok,v službi prav tako. Prosim za nasvet |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Alex17 Član

Pridružen-a: Ned 28 Feb 2010 21:46 Prispevkov: 476 Aktiv.: 2.55 Kraj: Ljutomer
|
Objavljeno: Sre Maj 19, 2010 8:03 pm Naslov sporočila: |
|
|
Uporabi Mozilla Firefox ali Google Chrome  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
tihi10 Član

Pridružen-a: Ned 04 Okt 2009 21:32 Prispevkov: 62 Aktiv.: 0.32 Kraj: Posavje
|
Objavljeno: Sre Maj 19, 2010 9:05 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sem mel podobne težave.Na enem od štirih Pc-jev mi samo gmail ni delal.Po vseh možnih nastavitvah in čiščenjih.................cca 14 dni, sem zamenjal še ruter, potem je pa delalo.
LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
pomlad Član

Pridružen-a: Pet 04 Jan 2008 10:54 Prispevkov: 424 Aktiv.: 1.99 Kraj: Koroška
|
Objavljeno: Čet Maj 20, 2010 2:00 pm Naslov sporočila: |
|
|
tihi10 je napisal/a: |
Sem mel podobne težave.Na enem od štirih Pc-jev mi samo gmail ni delal.Po vseh možnih nastavitvah in čiščenjih.................cca 14 dni, sem zamenjal še ruter, potem je pa delalo.
LP |
ruter ne bo potrebno zamenjat,ker če ostali pc-ji v hiši (še trije) lepo delajo,potem je problem nekje na drugem mestu,osnovna stran se ne odpre - to je vprašanje in kaj narediti ? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mucek4 Član

Pridružen-a: Sob 18 Jun 2005 20:52 Prispevkov: 2952 Aktiv.: 12.42 Kraj: Tržič - Mesto med gorami
|
Objavljeno: Čet Maj 20, 2010 2:17 pm Naslov sporočila: |
|
|
Najprej preglej računalnik proti virusom.
Potem zamenjaj brkljalnik
Na koncu zmanjšaj MTU na routerju. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Tidra Član

Pridružen-a: Sre 14 Maj 2008 20:36 Prispevkov: 186 Aktiv.: 0.89 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pon Maj 24, 2010 3:35 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pa lažje bo pomagat, če saj napišeš katero različico I.E. uporabljaš,...
LP
I. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Azrael Član

Pridružen-a: Čet 29 Jan 2009 19:46 Prispevkov: 4432 Aktiv.: 22.15 Kraj: Gorje
|
Objavljeno: Pon Maj 24, 2010 7:02 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ali pa je gmail lepo zaklenjen v pravilih požarnega zidu (firewall) ali v hosts datoteki preusmerjen v 127.0.0.1
Glede routerja, bi prej rekel slab kabel/konektor oz. kabel narejen po svoje - saj dela, tudi če so vse barve na drugih mestih, kot eni težaki težijo™. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
tihi10 Član

Pridružen-a: Ned 04 Okt 2009 21:32 Prispevkov: 62 Aktiv.: 0.32 Kraj: Posavje
|
Objavljeno: Pon Maj 24, 2010 10:05 pm Naslov sporočila: |
|
|
Mogoče sem malo čudno napisal svojo izkušnjo z rutejem in ze zdi zadeva neverjetna.resnično mi samo na enem PC-ju ni odpiralo samo gmail, če ga pa je že odprlo(zelo redko), ga je metalo ven in se je vedno znova povezoval.ali se pa tudi ni več uspel povezati.In nekje po cca 14 dnehali pa še malo več, je ruter čisto crknil in ko sem ga zamenjal, je zadeva delovala normalno in še danes deluje že dobro leto, še vedno na istih kabeljnih .Mi pa še danes ni jasno, kako se je to lahko dogajalo in do sedaj mi ni nihče vedel povedati o kakšnem vzroku.Je pa še zanimivo, da sem zadevo probal v večih brskalnikih in mi je v gogle cromu, zadeva celo delala.In napaka je bila samo na gmailu, vse ostale internetne strani so delovale normalno.
Ima kdo kakšno razlago?
LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 11 dni