www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

stran gmail ne gre odpret

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> MS Windows razprave
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
pomlad
Član
Član

Pridružen-a: Pet 04 Jan 2008 10:54
Aktiv.: 1.99
Kraj: Koroška

PrispevekObjavljeno: Sre Maj 19, 2010 7:52 pm    Naslov sporočila:  stran gmail ne gre odpret Odgovori s citatom

Že kar nekaj časa z enega pc-ja doma ne morem na gmail stran,preprosto napiše :Internet Explorer ne more prikazati te spletne strani. Kaj je narobe ? Na sosednjem pc-ju dela vse ok,v službi prav tako. Prosim za nasvet
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Alex17
Član
Član

Pridružen-a: Ned 28 Feb 2010 21:46
Aktiv.: 2.55
Kraj: Ljutomer

PrispevekObjavljeno: Sre Maj 19, 2010 8:03 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Uporabi Mozilla Firefox ali Google Chrome Dancing
Nazaj na vrh
tihi10
Član
Član

Pridružen-a: Ned 04 Okt 2009 21:32
Aktiv.: 0.32
Kraj: Posavje

PrispevekObjavljeno: Sre Maj 19, 2010 9:05 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sem mel podobne težave.Na enem od štirih Pc-jev mi samo gmail ni delal.Po vseh možnih nastavitvah in čiščenjih.................cca 14 dni, sem zamenjal še ruter, potem je pa delalo.
LP
Nazaj na vrh
pomlad
Član
Član

Pridružen-a: Pet 04 Jan 2008 10:54
Aktiv.: 1.99
Kraj: Koroška

PrispevekObjavljeno: Čet Maj 20, 2010 2:00 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

tihi10 je napisal/a:
Sem mel podobne težave.Na enem od štirih Pc-jev mi samo gmail ni delal.Po vseh možnih nastavitvah in čiščenjih.................cca 14 dni, sem zamenjal še ruter, potem je pa delalo.
LP

ruter ne bo potrebno zamenjat,ker če ostali pc-ji v hiši (še trije) lepo delajo,potem je problem nekje na drugem mestu,osnovna stran se ne odpre - to je vprašanje in kaj narediti ?
Nazaj na vrh
mucek4
Član
Član

Pridružen-a: Sob 18 Jun 2005 20:52
Aktiv.: 12.42
Kraj: Tržič - Mesto med gorami

PrispevekObjavljeno: Čet Maj 20, 2010 2:17 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Najprej preglej računalnik proti virusom.
Potem zamenjaj brkljalnik
Na koncu zmanjšaj MTU na routerju.
Nazaj na vrh
Tidra
Član
Član

Pridružen-a: Sre 14 Maj 2008 20:36
Aktiv.: 0.89
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 24, 2010 3:35 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pa lažje bo pomagat, če saj napišeš katero različico I.E. uporabljaš,...

LP
I.
Nazaj na vrh
Azrael
Član
Član

Pridružen-a: Čet 29 Jan 2009 19:46
Aktiv.: 22.15
Kraj: Gorje

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 24, 2010 7:02 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ali pa je gmail lepo zaklenjen v pravilih požarnega zidu (firewall) ali v hosts datoteki preusmerjen v 127.0.0.1

Glede routerja, bi prej rekel slab kabel/konektor oz. kabel narejen po svoje - saj dela, tudi če so vse barve na drugih mestih, kot eni težaki težijo™.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
tihi10
Član
Član

Pridružen-a: Ned 04 Okt 2009 21:32
Aktiv.: 0.32
Kraj: Posavje

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 24, 2010 10:05 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Mogoče sem malo čudno napisal svojo izkušnjo z rutejem Very Happy in ze zdi zadeva neverjetna.resnično mi samo na enem PC-ju ni odpiralo samo gmail, če ga pa je že odprlo(zelo redko), ga je metalo ven in se je vedno znova povezoval.ali se pa tudi ni več uspel povezati.In nekje po cca 14 dnehali pa še malo več, je ruter čisto crknil in ko sem ga zamenjal, je zadeva delovala normalno in še danes deluje že dobro leto, še vedno na istih kabeljnih Very Happy.Mi pa še danes ni jasno, kako se je to lahko dogajalo in do sedaj mi ni nihče vedel povedati o kakšnem vzroku.Je pa še zanimivo, da sem zadevo probal v večih brskalnikih in mi je v gogle cromu, zadeva celo delala.In napaka je bila samo na gmailu, vse ostale internetne strani so delovale normalno.
Ima kdo kakšno razlago?
LP
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> MS Windows razprave Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 10 dni