www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Kaj trenutno počnete avgust 2010
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 31, 32, 33  Naslednja

Objavi novo temo   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
xsyt
Član
Član

Pridružen-a: Sre 28 Maj 2008 22:19
Aktiv.: 6.46
Kraj: Slov.Bistrica

PrispevekObjavljeno: Sob Avg 14, 2010 10:29 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Končal LC meter iz tele strani; http://ironbark.bendigo.latrobe.edu.au/~rice/lc/index2.html
Ker mi narejene TIV niso ustrezale (čuden rele), sem naredil svoj tiv, v pomanjšani obliki; trenutno je zadeva montirana v dozo, ko bo čas pa se seli v manjše ohišje. Wink Prav tako je stvar vezana le za meritev tuljavic.

010 (Large).JPG
 Opis:
 Velikost datoteke:  131.69 KB
 Pogledana:  4 krat

010 (Large).JPG

006 (Large).JPG
 Opis:
 Velikost datoteke:  130.52 KB
 Pogledana:  3 krat

006 (Large).JPG

Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
piroman
Član
Član

Pridružen-a: Čet 23 Okt 2003 12:06
Aktiv.: 11.39
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sob Avg 14, 2010 10:31 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

rok, Instek gds1042 je.
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Jule
Član
Član

Pridružen-a: Sob 27 Okt 2007 12:48
Aktiv.: 11.76
Kraj: Ajdovščina

PrispevekObjavljeno: Sob Avg 14, 2010 10:49 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

KlavdijC je napisal/a:
Moja mati pa zagnana za gobarjenje..pravkar sta se z očetom vrnila iz gozda s plenom nekajurnega pohoda Razz

E! Pri meni isto! Danes sta imela vojno pohod prav na tvojem koncu in se vrnila s tem plenom.

IMG_4502.JPG
 Opis:
 Velikost datoteke:  2.57 MB
 Pogledana:  9 krat

IMG_4502.JPG

pcxboy
Član
Član

Pridružen-a: Pon 06 Apr 2009 17:30
Aktiv.: 0.31

PrispevekObjavljeno: Sob Avg 14, 2010 11:22 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

malo sem se danes igral z rezalnikom in nalepkami Very Happy

Nastalo je to:
- ORIGINAL

- NA NOVO POLEPLJEN

Več slik!
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
start
Član
Član

Pridružen-a: Sob 06 Sep 2008 22:59
Aktiv.: 11.67
Kraj: Eindhoven, Nizozemska

PrispevekObjavljeno: Ned Avg 15, 2010 4:44 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Cez 1h in 20min grem na kajakasko regato, vciraj pa sem eno se odvozil, hm nevem ali je trema ali kaj drugega ampak ne morem zapreti oci in zaspati, zato sem od 22ih do 5ih zjutraj prezivel na elektroniku. Najvec casa mi je vzela tema iz leta 2008. Nisem mogel verjeti koliko strani ste natipkali v tistem casu. http://www.elektronik.si/phpBB2/viewtopic.php?t=4425&postdays=0&postorder=asc&start=0 Preko 80 strani v enem mesecu in to po vec projektov na stran, fantje kaj se res pozna recesija da je to toliko vpadlo Confused

Aljaž T.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
gumby
Član
Član

Pridružen-a: Sob 28 Apr 2007 12:32
Aktiv.: 18.35

PrispevekObjavljeno: Ned Avg 15, 2010 6:54 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

start je napisal/a:
Preko 80 strani v enem mesecu in to po vec projektov na stran, fantje kaj se res pozna recesija da je to toliko vpadlo Confused

Tebi se malo rana ura pozna, ane? Začetek teme je iz 2006, konec pa iz 2009. Malo več, kot en mesec... Wink Razz

Branez
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:21
Aktiv.: 32.96
Kraj: Koprivnica HR

PrispevekObjavljeno: Ned Avg 15, 2010 7:08 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

start je napisal/a:
Cez 1h in 20min grem na kajakasko regato, včeraj pa sem eno že odvozil, hm nevem ali je trema ali kaj drugega ampak ne morem zapreti oci in zaspati, zato sem od 22ih do 5ih zjutraj prezivel na elektroniku. ..........

Laughing So že črke in številke bežale pred očmi. Wink

Albert Einstein
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
trobida
Član
Član

Pridružen-a: Ned 09 Jul 2006 12:13
Aktiv.: 5.40
Kraj: Savinjska dolina-okolica Gornjega Grada

PrispevekObjavljeno: Ned Avg 15, 2010 8:10 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Te dni se mudimo z urejanjem in pripravo prostorov, ki bodo namenjeni poletni šoli radioamaterstva.

kamp.jpg
 Opis:
 Velikost datoteke:  134.41 KB
 Pogledana:  20 krat

kamp.jpg

Tomaž, S57KO
Nazaj na vrh
KlavdijC
Član
Član

Pridružen-a: Sob 15 Avg 2009 16:26
Aktiv.: 7.87
Kraj: Tolmin

PrispevekObjavljeno: Ned Avg 15, 2010 10:19 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jule je napisal/a:
KlavdijC je napisal/a:
Moja mati pa zagnana za gobarjenje..pravkar sta se z očetom vrnila iz gozda s plenom nekajurnega pohoda Razz

E! Pri meni isto! Danes sta imela vojno pohod prav na tvojem koncu in se vrnila s tem plenom.

Lep vojni plen Very Happy
Nazaj na vrh
sortaj
Član
Član

Pridružen-a: Sre 23 Jul 2008 21:51
Aktiv.: 3.93
Kraj: Med Vipavo in Štanjelom

PrispevekObjavljeno: Ned Avg 15, 2010 10:30 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

aly je napisal/a:
Zaključil s kucanjem surovega HTML-ja Angel
http://aljaz.info/sticna/

jooooj...
Kdo je to zidal, oziroma risal načrt?

Ker ni narejeno v stilu hiše ampak v stilu stanovanja...
Saj nič ne rečem, vsakemu paše po svoje, ampak kaj za vraga je treba tako špica hišo razdelit na mljawžnt sob??
Sem preštel v naši hiši: 3 sobe + bivalni prostor + kuhinja + kopalnica (pritličje je vse ena delavnica Mr. Green ) in še ena soba na kašči je zrihtana in to je to. Za 5 ljudi...
Ne vem kaj je s tem...
Sem delal inštalacijo nekim vikendašem, ki so naredili hišo, ki je bolj kurnik, kot hiša... ne tič ne miš. So se čudili vsi od malarjev do krovcev...
Je tako bila narejena, da je bilo nekaj prostorov, vse prepredeno s stenami...
Ne vem...
Se uniči prostor brez veze...

lp, Jernej

MadMax
Član
Član

Pridružen-a: Pet 09 Sep 2005 22:16
Aktiv.: 19.96

PrispevekObjavljeno: Ned Avg 15, 2010 11:15 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

sortaj je napisal/a:
...Saj nič ne rečem, vsakemu paše po svoje, ampak kaj za vraga je treba tako špica hišo razdelit na mljawžnt sob??...

Hja, nekateri imajo radi sprehode v špajzo. Če imaš polno bajto špajz je to prav gotovo lahko zelo razveseljujoče, saj lahko narediš sprehod iz špajze v špajzo, po želji tudi kar nekajkrat preden opaziš, da v tej špajzi si pa danes že bil Mr. Green
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
aly
Član
Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51
Aktiv.: 39.59
Kraj: Kranj - struževo

PrispevekObjavljeno: Ned Avg 15, 2010 11:29 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

sortaj je napisal/a:
jooooj...
Kdo je to zidal, oziroma risal načrt?

Zidove podret res ni neka težka reč Wink
Zame je hiša in parcela enostavno prevelika. Zato se prodaja.

Hoden
Član
Član

Pridružen-a: Tor 04 Nov 2008 13:00
Aktiv.: 1.02
Kraj: Postojna/Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Ned Avg 15, 2010 12:29 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Končno mi je uspelo narediti ojačevalec s TDA7294. In nekaj mora biti narobe, saj mi je že takoj na začetku začel delovati Smile Sicer je le testno povezan, manjka pa tudi ohišje Smile PCB sem narisal sam v Eaglu kar je zame že velik uspeh Smile

IMG_0153_mod1.jpg
 Opis:
Ojačevalc s TDA7294 kateri bo poganjal moj subwoofer
 Velikost datoteke:  272.07 KB
 Pogledana:  20 krat

IMG_0153_mod1.jpg

Nazaj na vrh
Srecko
Član
Član

Pridružen-a: Čet 25 Dec 2003 21:29
Aktiv.: 4.27
Kraj: Okolica Cerkna

PrispevekObjavljeno: Ned Avg 15, 2010 12:32 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

xsyt je napisal/a:
Končal LC meter iz tele strani; http://ironbark.bendigo.latrobe.edu.au/~rice/lc/index2.html
Ker mi narejene TIV niso ustrezale (čuden rele), sem naredil svoj tiv, v pomanjšani obliki; trenutno je zadeva montirana v dozo, ko bo čas pa se seli v manjše ohišje. Wink Prav tako je stvar vezana le za meritev tuljavic.

Jaz sem si tudi pred časom naredil ta LC meter, sem pa uporabil original tiv.Very Happy

Tisti kot praviš (čudni rele) je pa reed rele za 5V in sem ga dobil v IC. Dancing

Nism pa ne vem koliko še poizkušal merit z njim. Very Happy

LP Srečko

klemen88
Član
Član

Pridružen-a: Tor 01 Jan 2008 17:37
Aktiv.: 3.50
Kraj: Slovenj Gradec

PrispevekObjavljeno: Ned Avg 15, 2010 1:10 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hoden je napisal/a:
Končno mi je uspelo narediti ojačevalec s TDA7294. In nekaj mora biti narobe, saj mi je že takoj na začetku začel delovati Smile Sicer je le testno povezan, manjka pa tudi ohišje Smile PCB sem narisal sam v Eaglu kar je zame že velik uspeh Smile

Hahaha Smile neki bo res narobe ja...mogoče ko ga boš zmontiral v ohišje Razz

OT: Popravil sušilni stroj, razkopal glavno stikalo in vse očistil vendar še vedno ni deloval. Na koncu ugotovil, da so se vrata ''razlavfala'' in so dobila ''lufta'' in ni več preklopilo stikalo, ki ugotavlja, če so vrata zaprta Smile
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 31, 32, 33  Naslednja
Stran 16 od 33

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 11 dni