|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
frenki Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26 Prispevkov: 6736 Aktiv.: 28.37 Kraj: Ljubljana (JN76GB)
|
Objavljeno: Sre Jan 18, 2006 10:30 pm Naslov sporočila: Obisk sejma IFAM v Portorožu |
|
|
Bi bilo kaj interesentov za obisk omenjenega sejma? Dorekli bi en termin, si pogledali razstavljeno in mogoče poslušali kako predavanje. Potem pa se dobimo nekje na kakem ali in rečemo kakšno. Vstopnino pokriva organizator, glede prevoza bi se pa verjetno lahko malo sestavili skupaj.
Lp, Frenki |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
SimonS Član

Pridružen-a: Čet 01 Jul 2004 11:18 Prispevkov: 4770 Aktiv.: 20.09 Kraj: Kobarid
|
Objavljeno: Sre Jan 18, 2006 11:16 pm Naslov sporočila: |
|
|
Slisat je lepo.
Kdaj je sejm? Ce je cez vikend bi se lahko tudi jaz pridruzil. _________________ Lep dan
Simon |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Sokrat Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00 Prispevkov: 5584 Aktiv.: 23.52
|
Objavljeno: Sre Jan 18, 2006 11:18 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ker so pri SE organizatorji, imajo objavljene informacije na njihovem forumu. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
smartgsm Član

Pridružen-a: Sob 10 Apr 2004 11:54 Prispevkov: 364 Aktiv.: 1.53
|
Objavljeno: Čet Jan 19, 2006 12:00 pm Naslov sporočila: :) |
|
|
Eh, verjetno bo sejem cist mimo.
Kako pivo pa bi pasalo....
lp
Greg |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jurem Član

Pridružen-a: Tor 02 Dec 2003 15:53 Prispevkov: 408 Aktiv.: 1.72 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Jan 19, 2006 4:55 pm Naslov sporočila: Re: Obisk sejma IFAM v Portorožu |
|
|
frenki je napisal/a: |
Vstopnino pokriva organizator, glede prevoza bi se pa verjetno lahko malo sestavili skupaj.
Lp, Frenki |
Tukaj moram Frenkija malce dopolniti - vsi obiskovalci, ki svojo registracijo pošljete do 24. januarja na fax naveden na obrazcu www.ifam.si/si/registracija.php imate brezplačen vstop.
Vabljeni tudi na naš razstavni prostor, čeprav ne bo tako oblikovan, kot je bil na sejmih elektronike, konec koncev je to sejem avtomatizacije in mehatronike in mi kot Svet elektronike razen revije tam ne moremo pokazati nič izdelkov povezanih s tematiko sejma.
Vabljeni!
Lp
Jure
PS: kakšna kapljica se bo pa našla tudi pri nas...  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
stbe Član

Pridružen-a: Sob 10 Sep 2005 12:25 Prispevkov: 155 Aktiv.: 0.65 Kraj: Obala
|
Objavljeno: Čet Jan 19, 2006 8:56 pm Naslov sporočila: Re: Obisk sejma IFAM v Portorožu |
|
|
[quote="jurem"]
frenki je napisal/a: |
Vstopnino pokriva organizator, glede prevoza bi se pa verjetno lahko malo sestavili skupaj.
Lp, Frenki |
Citiram: |
Citiram: |
Tukaj moram Frenkija malce dopolniti - vsi obiskovalci, ki svojo registracijo pošljete do 24. januarja na fax naveden na obrazcu www.ifam.si/si/registracija.php imate brezplačen vstop. |
Lp
Jure |
Nikjer nisem našel napisano kam je treba poslat kupon. Piše samo, da ga zamenjamo na eni izmed blagajn !
Ali se motim?
Sam si bom sejm najverjetneje ogledal že zaradi tega, ker je v moji bližini.
LP
Stbe |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jurem Član

|
Objavljeno: Čet Jan 19, 2006 9:16 pm Naslov sporočila: Re: Obisk sejma IFAM v Portorožu |
|
|
stbe je napisal/a: |
Nikjer nisem našel napisano kam je treba poslat kupon. Piše samo, da ga zamenjamo na eni izmed blagajn !
Ali se motim?
Sam si bom sejm najverjetneje ogledal že zaradi tega, ker je v moji bližini.
LP
Stbe |
Hoj,
to je zgolj organizacijski napotek - drži, da ga zamenjaš na blagajni, vendar je za računati na vrsto, zato je topogledno bolje, če se kupon pošlje po faksu, mi bomo vstopnice že pripravili in potem ob prihodu na blagajni samo dvigneš vstopnico.
Sicer pa je Portorož zdaj ko je avtocesta narejena, precej bližje, saj sem nazadnje iz Lj. potreboval dobro uro do tja.
Lp
Jure |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Gavran Član

Pridružen-a: Pon 26 Maj 2003 12:16 Prispevkov: 415 Aktiv.: 1.75 Kraj: Posavje
|
Objavljeno: Pet Jan 20, 2006 10:33 am Naslov sporočila: |
|
|
Zelo verjetno, da bom šel. V avtu bo tudi kakšen prost sedež. Termin? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
SimonS Član

|
Objavljeno: Pet Jan 20, 2006 12:41 pm Naslov sporočila: |
|
|
Termin 1-3.feb
Jaz ze na zalost odpadem, ali pa ce se dobimo popoldne (po 15.00) na kaksnem pircku  _________________ Lep dan
Simon |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jurem Član

|
Objavljeno: Tor Jan 24, 2006 5:05 pm Naslov sporočila: |
|
|
SimonS je napisal/a: |
Termin 1-3.feb
Jaz ze na zalost odpadem, ali pa ce se dobimo popoldne (po 15.00) na kaksnem pircku  |
Simon,
saj popoldan oz. zvečer se bo dogajalo najboljše, saj bomo npr. v četrtek zvečer po Okrogli mizi organizirali izlet z barko, ki ima ogrevane prostore... poišči me na sejmu, da dobiš vabilo, s katerim te bodo spustili na barko.
LP
Jure |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
SimonS Član

|
Objavljeno: Tor Jan 24, 2006 8:50 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jure
Slisi se zelo mikavno! Te bom drzal za besedo, ce pridem dol! _________________ Lep dan
Simon |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jurem Član

|
Objavljeno: Tor Jan 24, 2006 11:03 pm Naslov sporočila: |
|
|
jurem je napisal/a: |
SimonS je napisal/a: |
Termin 1-3.feb
Jaz ze na zalost odpadem, ali pa ce se dobimo popoldne (po 15.00) na kaksnem pircku  |
Simon,
saj popoldan oz. zvečer se bo dogajalo najboljše, saj bomo npr. v četrtek zvečer po Okrogli mizi organizirali izlet z barko, ki ima ogrevane prostore... poišči me na sejmu, da dobiš vabilo, s katerim te bodo spustili na barko.
LP
Jure |
Da ne bi kdo mislil, da koga favoriziram, moram biti korekten do vseh, ki jih sejem zanima. Zato bom naslednjim devetim obiskovalcem te debate, ki bodo izrazili interes in me bodo poiskali na sejmu IFAM, tako kot Simonu podaril vstopnico na večerno zabavo na barki.
Mimogrede, tale članek pa so objavile Računalniške novice:
www.racunalniske-novice.com/PDFi/XI/Novice01/AX%20in%20ICM%20-%20IFAM%20-%20pogled%20v%20zacetke.pdf
Lp
Jure |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
CarpeDiem Član

Pridružen-a: Pon 16 Feb 2004 17:24 Prispevkov: 333 Aktiv.: 1.40 Kraj: Vrhnika
|
Objavljeno: Sre Feb 01, 2006 8:00 pm Naslov sporočila: |
|
|
Kaj je zdaj z obiskom sejma? Je že kdo bil danes? Gre kdo jutri (četrtek)?
lp, CarpeD |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
SimonS Član

|
Objavljeno: Sre Feb 01, 2006 8:13 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jaz grem jutri popoldne. Ce gre se kdo naj javi, da se srecamo. _________________ Lep dan
Simon |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 6 dni