www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Obisk sejma IFAM v Portorožu

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
frenki
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26
Aktiv.: 28.37
Kraj: Ljubljana (JN76GB)

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 18, 2006 10:30 pm    Naslov sporočila:  Obisk sejma IFAM v Portorožu Odgovori s citatom

Bi bilo kaj interesentov za obisk omenjenega sejma? Dorekli bi en termin, si pogledali razstavljeno in mogoče poslušali kako predavanje. Potem pa se dobimo nekje na kakem :union: ali :lasko: in rečemo kakšno. Vstopnino pokriva organizator, glede prevoza bi se pa verjetno lahko malo sestavili skupaj.

Lp, Frenki
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
SimonS
Član
Član

Pridružen-a: Čet 01 Jul 2004 11:18
Aktiv.: 20.09
Kraj: Kobarid

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 18, 2006 11:16 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Slisat je lepo.
Kdaj je sejm? Ce je cez vikend bi se lahko tudi jaz pridruzil.

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Sokrat
Član
Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00
Aktiv.: 23.52

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 18, 2006 11:18 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ker so pri SE organizatorji, imajo objavljene informacije na njihovem forumu.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
smartgsm
Član
Član

Pridružen-a: Sob 10 Apr 2004 11:54
Aktiv.: 1.53

PrispevekObjavljeno: Čet Jan 19, 2006 12:00 pm    Naslov sporočila:  :) Odgovori s citatom

Eh, verjetno bo sejem cist mimo.

Kako pivo pa bi pasalo....

lp
Greg
Nazaj na vrh
jurem
Član
Član

Pridružen-a: Tor 02 Dec 2003 15:53
Aktiv.: 1.72
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Čet Jan 19, 2006 4:55 pm    Naslov sporočila:  Re: Obisk sejma IFAM v Portorožu Odgovori s citatom

frenki je napisal/a:
Vstopnino pokriva organizator, glede prevoza bi se pa verjetno lahko malo sestavili skupaj.

Lp, Frenki

Tukaj moram Frenkija malce dopolniti - vsi obiskovalci, ki svojo registracijo pošljete do 24. januarja na fax naveden na obrazcu www.ifam.si/si/registracija.php imate brezplačen vstop.

Vabljeni tudi na naš razstavni prostor, čeprav ne bo tako oblikovan, kot je bil na sejmih elektronike, konec koncev je to sejem avtomatizacije in mehatronike in mi kot Svet elektronike razen revije tam ne moremo pokazati nič izdelkov povezanih s tematiko sejma.

Vabljeni!

Lp
Jure

PS: kakšna kapljica se bo pa našla tudi pri nas... Cool
Nazaj na vrh
stbe
Član
Član

Pridružen-a: Sob 10 Sep 2005 12:25
Aktiv.: 0.65
Kraj: Obala

PrispevekObjavljeno: Čet Jan 19, 2006 8:56 pm    Naslov sporočila:  Re: Obisk sejma IFAM v Portorožu Odgovori s citatom

[quote="jurem"]
frenki je napisal/a:
Vstopnino pokriva organizator, glede prevoza bi se pa verjetno lahko malo sestavili skupaj.

Lp, Frenki

Citiram:
Citiram:
Tukaj moram Frenkija malce dopolniti - vsi obiskovalci, ki svojo registracijo pošljete do 24. januarja na fax naveden na obrazcu www.ifam.si/si/registracija.php imate brezplačen vstop.

Lp
Jure
Nikjer nisem našel napisano kam je treba poslat kupon. Piše samo, da ga zamenjamo na eni izmed blagajn !
Ali se motim?
Sam si bom sejm najverjetneje ogledal že zaradi tega, ker je v moji bližini.

LP
Stbe
Nazaj na vrh
jurem
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Čet Jan 19, 2006 9:16 pm    Naslov sporočila:  Re: Obisk sejma IFAM v Portorožu Odgovori s citatom

stbe je napisal/a:
Nikjer nisem našel napisano kam je treba poslat kupon. Piše samo, da ga zamenjamo na eni izmed blagajn !
Ali se motim?
Sam si bom sejm najverjetneje ogledal že zaradi tega, ker je v moji bližini.

LP
Stbe

Hoj,

to je zgolj organizacijski napotek - drži, da ga zamenjaš na blagajni, vendar je za računati na vrsto, zato je topogledno bolje, če se kupon pošlje po faksu, mi bomo vstopnice že pripravili in potem ob prihodu na blagajni samo dvigneš vstopnico.

Sicer pa je Portorož zdaj ko je avtocesta narejena, precej bližje, saj sem nazadnje iz Lj. potreboval dobro uro do tja.

Lp
Jure
Nazaj na vrh
Gavran
Član
Član

Pridružen-a: Pon 26 Maj 2003 12:16
Aktiv.: 1.75
Kraj: Posavje

PrispevekObjavljeno: Pet Jan 20, 2006 10:33 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Zelo verjetno, da bom šel. V avtu bo tudi kakšen prost sedež. Termin?
Nazaj na vrh
SimonS
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pet Jan 20, 2006 12:41 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Termin 1-3.feb
Jaz ze na zalost odpadem, ali pa ce se dobimo popoldne (po 15.00) na kaksnem pircku Sad

jurem
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Jan 24, 2006 5:05 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

SimonS je napisal/a:
Termin 1-3.feb
Jaz ze na zalost odpadem, ali pa ce se dobimo popoldne (po 15.00) na kaksnem pircku Sad

Simon,

saj popoldan oz. zvečer se bo dogajalo najboljše, saj bomo npr. v četrtek zvečer po Okrogli mizi organizirali izlet z barko, ki ima ogrevane prostore... poišči me na sejmu, da dobiš vabilo, s katerim te bodo spustili na barko.

LP
Jure
Nazaj na vrh
SimonS
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Jan 24, 2006 8:50 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jure
Slisi se zelo mikavno! Te bom drzal za besedo, ce pridem dol!

jurem
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Jan 24, 2006 11:03 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

jurem je napisal/a:
SimonS je napisal/a:
Termin 1-3.feb

Simon,

saj popoldan oz. zvečer se bo dogajalo najboljše, saj bomo npr. v četrtek zvečer po Okrogli mizi organizirali izlet z barko, ki ima ogrevane prostore... poišči me na sejmu, da dobiš vabilo, s katerim te bodo spustili na barko.

LP
Jure

Da ne bi kdo mislil, da koga favoriziram, moram biti korekten do vseh, ki jih sejem zanima. Zato bom naslednjim devetim obiskovalcem te debate, ki bodo izrazili interes in me bodo poiskali na sejmu IFAM, tako kot Simonu podaril vstopnico na večerno zabavo na barki.

Mimogrede, tale članek pa so objavile Računalniške novice:

www.racunalniske-novice.com/PDFi/XI/Novice01/AX%20in%20ICM%20-%20IFAM%20-%20pogled%20v%20zacetke.pdf

Lp
Jure
Nazaj na vrh
CarpeDiem
Član
Član

Pridružen-a: Pon 16 Feb 2004 17:24
Aktiv.: 1.40
Kraj: Vrhnika

PrispevekObjavljeno: Sre Feb 01, 2006 8:00 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kaj je zdaj z obiskom sejma? Je že kdo bil danes? Gre kdo jutri (četrtek)?

lp, CarpeD
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
SimonS
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Feb 01, 2006 8:13 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz grem jutri popoldne. Ce gre se kdo naj javi, da se srecamo.
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 6 dni