|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
course03 Neznanec

Pridružen-a: Sob 04 Dec 2010 16:51 Prispevkov: 1 Aktiv.: 0.01
|
Objavljeno: Ned Dec 05, 2010 2:44 pm Naslov sporočila: teževe z usb -jem pri digitalnem pretvorniku |
|
|
Pozdravljeni
Na usb ključ sem si naložil divx film. Format usb -ja in digitalnega pretvornika je isti FAT32. Ko priključim ključ mi ga digitalni pretvornik prepozna a ko stisnem tipko play pa mi filma ne predvaja in mi vrže ven. Kaj bi bilo lahko narobe? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kastaneda Član

Pridružen-a: Pet 23 Okt 2009 11:18 Prispevkov: 459 Aktiv.: 2.41
|
Objavljeno: Ned Dec 05, 2010 3:16 pm Naslov sporočila: |
|
|
Divx ima več vrst kodekov, predvajalniki pa ponavadi poznajo tri. Poglej na računalniku kater tip kodeka je uporabljen in dokumentacijo predvajalnika, pa boš takoj vedel. _________________ LP
Srečko |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Azrael Član

Pridružen-a: Čet 29 Jan 2009 19:46 Prispevkov: 4432 Aktiv.: 22.20 Kraj: Gorje
|
Objavljeno: Ned Dec 05, 2010 3:22 pm Naslov sporočila: |
|
|
Imaš predvajalnik, ki ne podpira kodeka v katerem je zapisan DivX film ali pa je datoteka s filmom poškodovana.
Preveri, če je mogoče film predvajati na računalniku.
Če deluje, preveri, če obstaja nadgradnja firmwarea za digitalni pretvornik, ki si ga lastiš (točno ta model) in če je na voljo, firmware nadgradi točno po navodilih, da ne pokvariš ali onesposobiš pretvornika.
Mogoče bo potem delalo, vendar 100% zagotovila ni. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sraka Član

Pridružen-a: Čet 20 Nov 2008 23:52 Prispevkov: 481 Aktiv.: 2.38 Kraj: PMAVs
|
Objavljeno: Ned Dec 05, 2010 3:34 pm Naslov sporočila: |
|
|
Vsi vaši odgovori so glede na naslov teme offtopic!
S katero roko si držal digitalni pretvornik in s katero USB ključ? _________________ Danes je težko biti budala, konkurenca je velika, pa še dokazovati se moraš večkrat na dan.
Sem ogledalo: Nisem kriv, če v meni vidite nekaj kar vam ni všeč. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 499 dni