|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
jocman Neznanec

Pridružen-a: Sob 30 Okt 2010 8:43 Prispevkov: 6 Aktiv.: 0.03
|
Objavljeno: Ned Jan 09, 2011 4:36 pm Naslov sporočila: SparkFun electronics Logomatic v2 |
|
|
Pozdravljeni!
zanima me če ima oz. je imel kaj opravka z omenjeno zadevo. To je datalogger, baziran na ARM arhitekturi. Razlog zanimanja je to da imam probleme s svojim (nikakor ga ne morem osposobit). Iščem po spletu možne rešitve, vendar za sedaj nisem še našel nobene.
Gre za tole zadevo:
http://www.sparkfun.com/products/8627
Več o problemu povem, če ga sploh kdo ima/je imel.
LP, J |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jocman Neznanec

|
Objavljeno: Čet Feb 17, 2011 7:10 pm Naslov sporočila: |
|
|
očitno ga ni še nikoli noben kupil...kolikor vidim pametna odločitev  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
red_mamba Član

Pridružen-a: Ned 20 Feb 2005 17:56 Prispevkov: 1486 Aktiv.: 6.26 Kraj: Yogyakarta
|
Objavljeno: Čet Feb 17, 2011 10:15 pm Naslov sporočila: |
|
|
Zakaj jim pa ne pišeš, kolikor vem imajo precej dobro podporo _________________ Bad things happen to good people all the time for no reason!
Blog |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jocman Neznanec

|
Objavljeno: Sre Apr 27, 2011 12:10 pm Naslov sporočila: |
|
|
LP!
Sem pisal, preko tech supporta ni šlo, na koncu sem napravico poslal nazaj, ter sem jo v roku slabega meseca dobil nazaj popravljeno. Kolikor so mi sporočili je šlo za napako v firmware-u, zaradi katerega se je vse sesulo takoj ko sem vstavil SD kartico.
Imam pa vprašanje če je komu ta zadeva znana ozorioma če je kdo kaj delal z njo. Trenutno jo malce testiram, kolikor vidim deluje odlično.
V bistvu z hočem narediti nek merilec tlaka (skupaj z fujikuro senzorjem). Nisem še poštudiral kako dodam timestamp, moram malce pbrskati po Sparkfunovih forumih.
Bi se pa priporočal za kako pomoč
lp, J |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
teey Član

Pridružen-a: Pon 15 Sep 2008 20:51 Prispevkov: 21 Aktiv.: 0.10 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Sre Apr 27, 2011 2:39 pm Naslov sporočila: |
|
|
V kolikor sem prav preletel stvar boš dejansko moral jo preprogramirat, v primeru da ti original izvedba ne zadostuje. V vsej verjetnosti bo treba obvladati nekaj programiranja in vzpostavit razvojno okolje (WinARM).
Da se pa nastavit frekvenco logganja iz ADC-ja. Če veš kdaj si začel enostavno vsakemu vnosu dodaj interval beleženja (1 = 1Hz = 1 sekunda) in boš imel določen občutek za čas. Ni bogve kaj, je pa hitra rešitev  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 6 dni