www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

SparkFun electronics Logomatic v2

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> ARM arhitektura
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
jocman
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Sob 30 Okt 2010 8:43
Aktiv.: 0.03

PrispevekObjavljeno: Ned Jan 09, 2011 4:36 pm    Naslov sporočila:  SparkFun electronics Logomatic v2 Odgovori s citatom

Pozdravljeni!

zanima me če ima oz. je imel kaj opravka z omenjeno zadevo. To je datalogger, baziran na ARM arhitekturi. Razlog zanimanja je to da imam probleme s svojim (nikakor ga ne morem osposobit). Iščem po spletu možne rešitve, vendar za sedaj nisem še našel nobene.

Gre za tole zadevo:
http://www.sparkfun.com/products/8627

Več o problemu povem, če ga sploh kdo ima/je imel.

LP, J
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
jocman
Neznanec
Neznanec

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 17, 2011 7:10 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

očitno ga ni še nikoli noben kupil...kolikor vidim pametna odločitev Razz
Nazaj na vrh
red_mamba
Član
Član

Pridružen-a: Ned 20 Feb 2005 17:56
Aktiv.: 6.26
Kraj: Yogyakarta

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 17, 2011 10:15 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Zakaj jim pa ne pišeš, kolikor vem imajo precej dobro podporo
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
jocman
Neznanec
Neznanec

PrispevekObjavljeno: Sre Apr 27, 2011 12:10 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

LP!

Sem pisal, preko tech supporta ni šlo, na koncu sem napravico poslal nazaj, ter sem jo v roku slabega meseca dobil nazaj popravljeno. Kolikor so mi sporočili je šlo za napako v firmware-u, zaradi katerega se je vse sesulo takoj ko sem vstavil SD kartico.

Imam pa vprašanje če je komu ta zadeva znana ozorioma če je kdo kaj delal z njo. Trenutno jo malce testiram, kolikor vidim deluje odlično.

V bistvu z hočem narediti nek merilec tlaka (skupaj z fujikuro senzorjem). Nisem še poštudiral kako dodam timestamp, moram malce pbrskati po Sparkfunovih forumih.

Bi se pa priporočal za kako pomoč

lp, J
Nazaj na vrh
teey
Član
Član

Pridružen-a: Pon 15 Sep 2008 20:51
Aktiv.: 0.10
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Sre Apr 27, 2011 2:39 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

V kolikor sem prav preletel stvar boš dejansko moral jo preprogramirat, v primeru da ti original izvedba ne zadostuje. V vsej verjetnosti bo treba obvladati nekaj programiranja in vzpostavit razvojno okolje (WinARM).

Da se pa nastavit frekvenco logganja iz ADC-ja. Če veš kdaj si začel enostavno vsakemu vnosu dodaj interval beleženja (1 = 1Hz = 1 sekunda) in boš imel določen občutek za čas. Ni bogve kaj, je pa hitra rešitev Smile
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> ARM arhitektura Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 6 dni