|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
BorisK Član

Pridružen-a: Sre 02 Apr 2008 23:43 Prispevkov: 278 Aktiv.: 1.33 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Sep 24, 2010 4:57 pm Naslov sporočila: s.p. in Ocena tveganja |
|
|
Se opravičujem, če nisem najbolj prav zadel foruma.
Odprl sem si s.p. in zdaj me čaka najprej izpit iz Varstva pri delu, potem pa še izdelava Ocene tveganja. Prvo 30 EUR, drugo prijaznih 100.
Gotovo ima kdo izkušnje s tem, ali se da temu strošku kako izogniti, potegniti kakšno bližnjico, kaj spacati sam?
Hvala za nasvete. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.68 Kraj: Kranj - struževo
|
Objavljeno: Pet Sep 24, 2010 11:36 pm Naslov sporočila: |
|
|
To so precej majhni stroški v primerjavi s tem kar sledi - od računovodstva do davkarije  _________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
integrerc Član

Pridružen-a: Sob 23 Sep 2006 14:50 Prispevkov: 424 Aktiv.: 1.86 Kraj: Novo mesto
|
Objavljeno: Pet Sep 24, 2010 11:37 pm Naslov sporočila: |
|
|
Škoda sam pacat, moraš dat nekomu narediti, pa če prav ni komplicirano. _________________ Lep pozdrav! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
BojanR Član

Pridružen-a: Tor 08 Apr 2008 9:52 Prispevkov: 693 Aktiv.: 3.31 Kraj: Vnanje Gorice
|
Objavljeno: Sob Sep 25, 2010 9:26 am Naslov sporočila: |
|
|
Varstvo pri delu je na zbornici zastonj, ker plačuješ članarino (vsaj na Viču je tako).
Oceno tveganja pa narediš sam, če si le pismen boš napravil bolje kot kakšen zunanji. Vzameš vzorec in ga prirediš na svojo dejavnost, če ti bo delal zunanji, bo pa samo vzorec skopiral. Tudi vzorce ocene boš dobil na zbornici. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
brezlj Član

Pridružen-a: Pon 10 Maj 2010 13:44 Prispevkov: 12 Aktiv.: 0.07
|
Objavljeno: Sre Mar 23, 2011 8:17 pm Naslov sporočila: Re: s.p. in Ocena tveganja |
|
|
BorisK je napisal/a: |
Se opravičujem, če nisem najbolj prav zadel foruma.
Odprl sem si s.p. in zdaj me čaka najprej izpit iz Varstva pri delu, potem pa še izdelava ocene tveganja Projekt varnost. Prvo 30 EUR, drugo prijaznih 100.
Gotovo ima kdo izkušnje s tem, ali se da temu strošku kako izogniti, potegniti kakšno bližnjico, kaj spacati sam?
Hvala za nasvete. |
Sam sem izdelal oceno tveganja, podjetje, ki se strokovno ukvarja s temi zadevami pa mi je prijazno odstopilo nek splošen model, ki sem ga nato sam nekoliko preoblikoval. Ko je bila pri meni inšpekcija, je bilo vse ok. Je pa tudi res, da moja dejavnost niti ni tako zakomplicirano, zato je bilo oceno tveganja povsem enostavno pripravit.
Nazadnje urejal/a brezlj Pon Avg 12, 2013 2:38 pm; skupaj popravljeno 1 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mucek Član

Pridružen-a: Tor 01 Avg 2006 10:47 Prispevkov: 5530 Aktiv.: 24.05 Kraj: Domzale
|
Objavljeno: Sre Mar 23, 2011 11:15 pm Naslov sporočila: |
|
|
Lahko ta osnutek daš na forum? Bi prišel prav ...
LP, Grega _________________ ...lahko pa se tudi motim ... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 497 dni