www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Motoriziran potenciometer
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
iskra
Član
Član

Pridružen-a: Tor 14 Okt 2003 10:13
Aktiv.: 3.35
Kraj: Lokev ,Boa , KOPER

PrispevekObjavljeno: Sre Feb 08, 2006 10:14 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Bom pogledal , po spominu bi moral nekje ležati en tak od nekega stolpa (verjetno dvojni Confused mogoče logaritemski ?)
iggy
Član
Član

Pridružen-a: Pon 15 Avg 2005 13:38
Aktiv.: 1.04
Kraj: LJ/ng

PrispevekObjavljeno: Sre Feb 08, 2006 10:20 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tudi prav, če je log. Sam sicer uporabljam lin za ojačevalce. Marsikomu se to zdi čudno Very Happy

Iggy
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
iggy
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 09, 2006 2:40 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

podboj je napisal/a:
iggy

Si uspel dobiti potenciometer? Če si, bi te prosil, da poveš kje, ker ga bi ga tudi jaz rabil

Lp

Danes se mi je končno javil iz Grid d.o.o. Opravičil se je, odgovor menda dobim jutri. Mogoče pa je le upanje...

Iggy
Nazaj na vrh
iggy
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 23, 2006 1:56 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Potenciometer je pravkar prispel. Cene ne morem povedati na forumu, lahko pa povem, da sem za predplačilo in potrpežljivost dobil 10% popusta, kar je OK. Potenciometer je praktično neslišen. Model je SK27 + reduktor + motor.

Iggy
Nazaj na vrh
reber
Član
Član

Pridružen-a: Pon 26 Maj 2003 12:20
Aktiv.: 9.59
Kraj: Bled

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 23, 2006 4:11 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

In zakaj je cena taka skrivnost ? Shocked
Mogoče bi kdo kupil, če je ugodna cena, ali pa se premislil, če je cena "huda"
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
iggy
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 23, 2006 4:23 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

reber je napisal/a:
In zakaj je cena taka skrivnost ? Shocked
Mogoče bi kdo kupil, če je ugodna cena, ali pa se premislil, če je cena "huda"

Po pravici povedano ne vem ali je skrivnost ali ni, dejstvo pa je, da cenika na web-u nimajo. Zato tudi jaz nebi rad povedal javno. Lahko pa zasebno Smile Vem, da je slišat butasto vse skupaj, ampak ne da se mi mešat v njihov "biznis".

Iggy
Nazaj na vrh
Silvo
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09
Aktiv.: 61.79

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 23, 2006 4:26 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Citiram:
Vem, da je slišat butasto vse skupaj, ampak ne da se mi mešat v njihov "biznis".

He, he pa nakaži med vrsticami. Koliko navadnih potenciometrov bi dobili za enega "motornega" ? Wink

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
iggy
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 23, 2006 4:58 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Silvo je napisal/a:
Citiram:
Vem, da je slišat butasto vse skupaj, ampak ne da se mi mešat v njihov "biznis".

He, he pa nakaži med vrsticami. Koliko navadnih potenciometrov bi dobili za enega "motornega" ? Wink

Hahaha, ti Silvo ti. Same finte Smile Ampak tu si me pa dobil... Ne vem koliko so navadni potenciometri, ampak če se s stricem Googlom ne motiva je cena reda 20x. Ampak po moje je vredno cene. Pa alps je bil vedno drag... Pa motorji tudi.

EDIT: Navadni potenciometri bodo vključeni le še za "enkratne" nastavitve:

http://www.elektronik.si/phpBB2/viewtopic.php?t=3603&start=0

Iggy

Nazadnje urejal/a iggy Pet Feb 24, 2006 11:45 am; skupaj popravljeno 2 krat
Nazaj na vrh
reber
Član
Član

Pridružen-a: Pon 26 Maj 2003 12:20
Aktiv.: 9.59
Kraj: Bled

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 23, 2006 6:24 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Napiši neuraden podatek, koliko si ti dal zanj in to je to. Ni treba napisat kakšna je cena ampak koliko si ti dal, da si pa dobil popust pa si že napisal.
Navadni potenciometri pa so od cca 300sit dalje, odvisno od tega ali so plastični, kovinski, mono, stereo, razred kvalitete ...
Če ti napišeš koliko si dal za motorni potenciometer se ne boš s tem nič mešal v njihov biznis, saj je to samo tvoja neuradna informacija in njih k ničemur ne zavezuje.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Stran 2 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 9 dni