www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Sneg
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
.
Član
Član

Pridružen-a: Ned 19 Sep 2004 22:04
Aktiv.: 70654.01

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 05, 2006 5:20 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
NeoTO
Član
Član

Pridružen-a: Pon 28 Mar 2005 19:19
Aktiv.: 11.59
Kraj: Trzic

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 05, 2006 5:24 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ločica ob Savinji STOP 16:20 STOP sneži STOP več kot pol metra STOP

Smile
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
SimonS
Član
Član

Pridružen-a: Čet 01 Jul 2004 11:18
Aktiv.: 20.09
Kraj: Kobarid

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 05, 2006 5:26 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kobarid:
Do sedaj mocno dezevalo (srtuge polne vode in cez) ogromno kamenja na cesti. Sedaj pa ze pol ure snezi kot strgano.

Podoba(102).jpg
 Opis:
 Velikost datoteke:  44.15 KB
 Pogledana:  59 krat

Podoba(102).jpg

ule
Član
Član

Pridružen-a: Tor 13 Jan 2004 20:32
Aktiv.: 6.67
Kraj: Babno Polje

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 05, 2006 5:39 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Babno Polje:

Pred kakšnima dvema urama začelo snežiti. Do sedaj je na novo zapadlo 10cm. Sicer pa imamo še nekaj starega snega.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Highlag
Član
Član

Pridružen-a: Pet 23 Jan 2004 20:42
Aktiv.: 16.99
Kraj: Črnuče

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 05, 2006 6:52 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Enkrat sem že odkidal dvorišče. 20cm. Ob 4h popoldne.

Bo treba danes vsaj še enkrat. Služba za pluženje nas je kot vedno pozabila. Tak da če bo tako šlo naprej bom moral zjutraj za v službo nataknit tekaške smučke. Rolling Eyes

Kralj
Član
Član

Pridružen-a: Čet 24 Apr 2003 20:18
Aktiv.: 0.83
Kraj: koroška

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 05, 2006 8:02 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Izgleda da smo na Koroškem spet dobili največjo porcijo snega. Cel popoldne sem kidal in plužil. Zapadlo ga je več kot 50cm. Takšne pošiljke v enem dnevu letos še nismo imeli. Vsemu povrh pa je sneh še moker in težak tako da je mera polna. Z našim IMT 539 sem komaj pripeljal do soseda da sem priklopil večji plug. Oče z manjšim plugom in traktorjem ni bil več kos tolikšni meri snega.

Upam da bo počasi nehalo sicer nevem kako bodo jutri moji domači odšli v službe.

Lep pozdrav

Robbby
Član
Član

Pridružen-a: Sre 19 Nov 2003 14:01
Aktiv.: 0.44
Kraj: okolica Dravograda

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 05, 2006 8:22 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Okolica Dravograda (Libeliče) 65 cm, celi dan kidali ko norci. Še sneži ko noro.

Lp Robbby
Nazaj na vrh
reber
Član
Član

Pridružen-a: Pon 26 Maj 2003 12:20
Aktiv.: 9.60
Kraj: Bled

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 05, 2006 8:38 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pri nas je kot kaže s snegom zaključeno, padavine so skoraj popolnoma pojenjale. Ceste so splužene, vsaj glavne, stranske pa bodo kmalu. Popoldne sem nameraval h kolegu nekaj iskat, pa nisem mogel, ker je bila glavna cesta skoraj neprevozna zaradi nekaj avtov, ki so obtičali v bregu. Potem se je promet ustavil, saj brez zaleta tisti breg ni prevozen. Po dobri uri je bila cesta popolnoma kopna, vsaj ta breg, ostalo pa malce zasneženo in normalno prevozno, čeprav je padlo vsaj 25cm snega če ne 30cm. Malo padavin v primerjavi s Koroško, a ne Silvo.
Snega nisem kidal, sem ga pa samo malo povozil po dvorišču, do glavne ceste imam manj kot 10m izpod nastrešnice Smile edini problem je pluženje, ker mi zaplužijo dovoz nekajkrat na dan, ampak nič hudega.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Vajdo
Član
Član

Pridružen-a: Čet 23 Sep 2004 23:06
Aktiv.: 4.58
Kraj: Ribnica

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 05, 2006 9:22 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

V ribinci pada od cca 13h, v slabih dveh urah padlo dobrih 15 cm. Komplet pa ne vem koliko je. Plužim pa kar z avtom, ker je tako nizek. Twisted Evil Lahko bi me cestarji kaj plačali ker jim pomagam Very Happy
NUFAN
Član
Član

Pridružen-a: Pon 05 Apr 2004 21:39
Aktiv.: 3.99
Kraj: Žalec

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 05, 2006 9:24 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Žalec

Že od 9 zjutraj sneži kot bi se pretrgalo nebo. Pred pol ure ga je bilo cca. 50 cm.
Pred kakšno uro sem si odkidal in očistil avto, zdaj pa sem za hec šel pogledat koliko ga je zapadlo na novo. Kar ne morem verjet. Na strehi sem izmeril 4.5 cm.

Kako pa imate urejeno cestišče?

Pri nas je bilo do kakšnih pol 4 vse "mrko". Nikjer nobenega. No, nato pa so le začeli malo plužit pločnike in ceste, ampak še vedno je na cesti ostalo precej snega (posledica slabega pluženja).
Nazaj na vrh
SimonS
Član
Član

Pridružen-a: Čet 01 Jul 2004 11:18
Aktiv.: 20.09
Kraj: Kobarid

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 05, 2006 10:02 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ha, ha cestarji. No saj verjetno je ista zgodba povsod.
ko ga je bilo 2cm na cestiscu je bilo ogromno plugov. Sedaj, ko je nehalo sneziti (skromnih 10-15cm) pa ni nobenega nikjer. Povsem enaka zgodba kot pred nekaj casa, ko je cel dan padal sneg. Zvecir, ko sem se vracal iz italije je bilo do mejnega prehoda, kot poezija. Na nasi strani kot pekel. 30cm frisnega snega na glavni magistralni cesti. Da ne govorimo, da ga je bilo prav toliko, ko sem sel zjutraj v sluzbo. Skratka tu v nasem koncu so javne sluzbe porazne, docim one ceste, ki jih vzdrzujejo privatniki, pa so kot se sika!

ferdo
Član
Član

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:10
Aktiv.: 1.50
Kraj: Celje

PrispevekObjavljeno: Pon Mar 06, 2006 9:21 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Rifengozd (pod Celjsko kočo proti Laškem) je že od včeraj brez elektrike, cesto smo očistili v nulo, vsekakor precej boljše kot je bila očiščena v dolini, ko sem šel v službo.
Ob 18:00 smo ga imeli slabih 60 cm.
Nazaj na vrh
Silvo
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09
Aktiv.: 61.81
Kraj: Koroška-okolica Dravograda

PrispevekObjavljeno: Pon Mar 06, 2006 1:04 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Danes je zunaj že bolj prijetno (če odmislim kidanje) Sad . Na strehah je vidna debelina snežne odeje.

P3060134.jpg
 Opis:
 Velikost datoteke:  405.94 KB
 Pogledana:  33 krat

P3060134.jpg

RGorazd
Član
Član

Pridružen-a: Čet 20 Maj 2004 15:57
Aktiv.: 7.22
Kraj: Ig

PrispevekObjavljeno: Pon Mar 06, 2006 4:07 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

No, za tiste, ki ste včeraj zamudili predstavo ob 20h Wink

Tako je zgledal zastoj na relaciji Senožeče - Razdrto

Senozece.jpg
 Opis:
 Velikost datoteke:  121.52 KB
 Pogledana:  46 krat

Senozece.jpg

._|
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
RGorazd
Član
Član

Pridružen-a: Čet 20 Maj 2004 15:57
Aktiv.: 7.22
Kraj: Ig

PrispevekObjavljeno: Pon Mar 06, 2006 4:08 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tako pa je zgledalo na cestninski postaji na LJ-Zahod Wink

LJzahod.jpg
 Opis:
 Velikost datoteke:  153.8 KB
 Pogledana:  45 krat

LJzahod.jpg

._|
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3  Naslednja
Stran 2 od 3

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 6 dni