|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
mcride Član

Pridružen-a: Tor 27 Okt 2009 22:36 Prispevkov: 788 Aktiv.: 4.12 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Tor Dec 27, 2011 1:57 pm Naslov sporočila: |
|
|
airwolf je napisal/a: |
Do zdaj sem kopiral 32 bitne sisteme. Bi bilo za probat . |
Fino, če bo kdo slučajno testiral še za x64, prosim za "report"  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
osterklin Član

Pridružen-a: Sob 03 Jan 2009 20:00 Prispevkov: 176 Aktiv.: 0.88
|
Objavljeno: Tor Dec 27, 2011 7:00 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jaz sem v začetku tudi uporabil ACRONIS vendar je z njim možno kopirat samo cel disk, kar je še najbolje narediti "disk - disk" je pa nov lako tudi večji.
Bolje je z Ghostom kjer lahko daš backub recio samo C disk in še to samo vsebino z zagoskim sektorji. Tako imaš dosti manjšo kopijo in iz nje lahko potehneš tudi posamezne dtoteke. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
psevdonim Član

Pridružen-a: Čet 21 Sep 2006 21:42 Prispevkov: 3411 Aktiv.: 14.91 Kraj: slo
|
Objavljeno: Tor Dec 27, 2011 10:19 pm Naslov sporočila: |
|
|
Citiram: |
Z Ghost Explorerjem. |
- hvala, deluje. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
IXA Član

Pridružen-a: Tor 15 Dec 2009 22:20 Prispevkov: 91 Aktiv.: 0.48 Kraj: Bizeljsko
|
Objavljeno: Tor Dec 27, 2011 10:29 pm Naslov sporočila: |
|
|
osterklin je napisal/a: |
Jaz sem v začetku tudi uporabil ACRONIS vendar je z njim možno kopirat samo cel disk, kar je še najbolje narediti "disk - disk" je pa nov lako tudi večji.
Bolje je z Ghostom kjer lahko daš backub recio samo C disk in še to samo vsebino z zagoskim sektorji. Tako imaš dosti manjšo kopijo in iz nje lahko potehneš tudi posamezne dtoteke. |
Očitno nimaš polno verzijo Acronisa. Odlično orodje, lahko izberem posamezne particije oziroma diske za "backup". |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
osterklin Član

Pridružen-a: Sob 03 Jan 2009 20:00 Prispevkov: 176 Aktiv.: 0.88
|
Objavljeno: Sre Dec 28, 2011 12:27 pm Naslov sporočila: |
|
|
IXA je napisal/a: |
osterklin je napisal/a: |
Očitno nimaš polno verzijo Acronisa. Odlično orodje, lahko izberem posamezne particije oziroma diske za "backup". |
Ja bo držal samo backup ti naredi npr. če je disk velikost 1 gb pa čeprav je na mjem samo 200mb, bo bakup za cel disk.
Ghost ti pa naredi manjšo kopijo odvisno od količine podatkov na njem. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
protoncek Član

Pridružen-a: Sre 31 Jan 2007 9:41 Prispevkov: 9573 Aktiv.: 42.66 Kraj: Mengeš
|
Objavljeno: Sre Dec 28, 2011 3:40 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ne bo držalo. Velikost diska nima nobene veze z velikostjo datoteke. Le-ta je velika toliko, kot je gor podatkov, nekaj pa je odvisno od tega, kakšno stopnjo kompresije določiš. Npr. jaz imam particijo C 120 GB, image cele particije pa je velik 20 GB. Poleg tega lahko narediš backup posameznih datotek, ne samo cele particije.
Problem je samo ri kloniranju diskov - ko sem menjal HDD z novim SSD, semo hotel klonirati samo eno particijo - to pa ne gre. Acronis je na vsak način hotel klonirati celoten HDD - vseh 1TB (C+D), kar pa seveda ni šlo .
Drugače si pa narediš urnik in pozabiš na acronis in delanje kopij, vse naredi sam v ozadju.
Resno - katero verzijo si pa imel da je imela take čudne omejitve? Že od verzije 8 naprej zgoraj omenjeno drži...torej ali si imel res predpotopno ali pa nisi videl/razumel programa in njegovih funkcij...definitivno pa pišeš nekaj, kar NE drži. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
California Član

Pridružen-a: Pet 26 Avg 2005 19:48 Prispevkov: 236 Aktiv.: 0.99 Kraj: Hrastnik
|
Objavljeno: Sob Jan 14, 2012 4:06 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pravkar sem preizkusil Paragon Back Up Free. V W7/64 narediš dve slike na disk D in sicer MBR, ter jasno C. S programom narediš bootable cd in kasneje s tem cd-jem kadarkoli z restore čarovnikom povrneš prvotno stanje. Restore za nekaj več kot 40G na C je trajal 34 minut, MBR povrne v trenutku.
Ga uporablja še kdo?
Lp.
Vlado _________________ California |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 9 dni