www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Android telefoni
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Programska oprema
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
vilko
Član
Član

Pridružen-a: Pet 13 Feb 2004 10:26
Aktiv.: 14.17
Kraj: Dragomer

PrispevekObjavljeno: Sre Maj 30, 2012 7:58 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hvala obema.

Mislim, da sem krizo prebolel in me nič več ne muči, da bi si kupil nekaj, za kar bi dal več kot za PC. Poleg tega bi se moral spet učiti uporabljati ga, in učenje sovražim kot srednešolec.

Pozdrav
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
poule
Član
Član

Pridružen-a: Čet 11 Jan 2007 19:53
Aktiv.: 3.61
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Čet Okt 04, 2012 9:26 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Muči me ena težava,...kako prenesti imenik s sim kartice v imenik telefona. Gre pa za galaxy ace. Blagor moj "stari klasik"...
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Highlag
Član
Član

Pridružen-a: Pet 23 Jan 2004 20:42
Aktiv.: 16.98
Kraj: Črnuče

PrispevekObjavljeno: Čet Okt 04, 2012 9:42 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hmm moj android ima v imeniku contacts ob pritisku na tipko menija gumbek import contacts, ki ima za ozadje slikico sim kartice. To je verjetno to.
NeoTO
Član
Član

Pridružen-a: Pon 28 Mar 2005 19:19
Aktiv.: 11.58
Kraj: Trzic

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 05, 2012 8:54 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

poule je napisal/a:
Muči me ena težava,...kako prenesti imenik s sim kartice v imenik telefona. Gre pa za galaxy ace. Blagor moj "stari klasik"...

Na Samsungu je ponavadi takole za premikanje stikov iz enega izmenika v drugega:
- greš v imenik in v nastavitvah označiš, da ti prikazuje samo izvorni imenik
- greš v meni in daš izvozi na SD
- spet nazaj v nastavitve in izbereš zdaj, da ti prikaže samo ciljni imenik
- greš v meni in daš uvozi iz SD ter izbereš datoteko od prej

To je to. Pa še backup vmes narediš Smile
Ista navodila veljajo tudi za premikanje imenika v telefonu v google imenik v telefonu (za sinhronizacijo z gmail-om).

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Programska oprema Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Stran 2 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 10 dni