|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
vilko Član

Pridružen-a: Pet 13 Feb 2004 10:26 Prispevkov: 3366 Aktiv.: 14.17 Kraj: Dragomer
|
Objavljeno: Sre Maj 30, 2012 7:58 am Naslov sporočila: |
|
|
Hvala obema.
Mislim, da sem krizo prebolel in me nič več ne muči, da bi si kupil nekaj, za kar bi dal več kot za PC. Poleg tega bi se moral spet učiti uporabljati ga, in učenje sovražim kot srednešolec.
Pozdrav |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
poule Član

Pridružen-a: Čet 11 Jan 2007 19:53 Prispevkov: 813 Aktiv.: 3.61 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Okt 04, 2012 9:26 pm Naslov sporočila: |
|
|
Muči me ena težava,...kako prenesti imenik s sim kartice v imenik telefona. Gre pa za galaxy ace. Blagor moj "stari klasik"... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Highlag Član

Pridružen-a: Pet 23 Jan 2004 20:42 Prispevkov: 4034 Aktiv.: 16.98 Kraj: Črnuče
|
Objavljeno: Čet Okt 04, 2012 9:42 pm Naslov sporočila: |
|
|
Hmm moj android ima v imeniku contacts ob pritisku na tipko menija gumbek import contacts, ki ima za ozadje slikico sim kartice. To je verjetno to. _________________ If at first you don't succeed, destroy all evidence that you tried. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
NeoTO Član

Pridružen-a: Pon 28 Mar 2005 19:19 Prispevkov: 2752 Aktiv.: 11.58 Kraj: Trzic
|
Objavljeno: Pet Okt 05, 2012 8:54 am Naslov sporočila: |
|
|
poule je napisal/a: |
Muči me ena težava,...kako prenesti imenik s sim kartice v imenik telefona. Gre pa za galaxy ace. Blagor moj "stari klasik"... |
Na Samsungu je ponavadi takole za premikanje stikov iz enega izmenika v drugega:
- greš v imenik in v nastavitvah označiš, da ti prikazuje samo izvorni imenik
- greš v meni in daš izvozi na SD
- spet nazaj v nastavitve in izbereš zdaj, da ti prikaže samo ciljni imenik
- greš v meni in daš uvozi iz SD ter izbereš datoteko od prej
To je to. Pa še backup vmes narediš
Ista navodila veljajo tudi za premikanje imenika v telefonu v google imenik v telefonu (za sinhronizacijo z gmail-om). _________________ Lp,
Matevž |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 10 dni