www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

katere toplice za starše?
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
damo
Član
Član

Pridružen-a: Čet 31 Jul 2003 13:45
Aktiv.: 8.47
Kraj: Krško

PrispevekObjavljeno: Čet Avg 23, 2012 10:21 am    Naslov sporočila:  katere toplice za starše? Odgovori s citatom

Ojla,

starši majo 40letnico poroke, pa bi jim radi dali bon za toplice. Sta zdrava, stara okoli 60let, mata pa probleme s hrbtenico. Zato bi rad neke toplice, ki majo kak program terapij za to.

Lokacija - posavje in bližina posavja odpade, pa ker nista ravno športnika ali pohodnika, bi blo fino, da je v bližini kaj za videt in počet.

Malo sem razmišljal o Žusterni....

EDIT: ne Žusterna, mislil sem Strunjan!

Hvala za predloge!

Nazadnje urejal/a damo Čet Avg 23, 2012 10:42 am; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
SamoR
Član
Član

Pridružen-a: Ned 24 Jan 2010 3:58
Aktiv.: 2.09
Kraj: Koper

PrispevekObjavljeno: Čet Avg 23, 2012 10:40 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

No, ja, če misliš, da je Žusterna v topliških vodah, ker je v lasti Čateža, si se krepko zmotil. Imajo navadno toplo vodo iz rižanskega vodovodaa in nekaj bazenov. To je pa tudi vse. Masaže in ostalo je ekstra. Tudi dogaja se kaj specialnega ne. Če pa imata rada hrup in pivo potem pa v Snack Bar in do dveh ponoči. Koper pač. Ne da se ne spreminja, center in to kar je v domeni občine se rihta, turizem in ostalo pa je v privat rokah in vsi samo gledajo, kako bodo s čimmanj dela čimbolj olupili gosta. Torej ti od "toplic" na obali ostane Strunjan, ki je po sedmi zvečer, več ali manj mrtev, ali Portorož. Aja, sem pozabil na Ankaran, kjer velja isto kot v Strunjanu. Če sta mobilna, je lahko vsak od teh krajev izhodišče za izlete v okolico. Pozabi pa na organizirane izlete. Se bosta morala sama znajti. S pomočjo GPS-ja. Se da kaj videti, če ju zanima zgodovina, če pa ne, je ostalo bolj žalost. Razen "šoping" centrov in nekaj malega ekstra dragih trgovin v Portorožu, obala takim gostom nima kaj ponuditi. Žal.

Boljše je sovražnik dobrega!

Nazadnje urejal/a SamoR Čet Avg 23, 2012 10:43 am; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Krampus
Član
Član

Pridružen-a: Pon 08 Sep 2008 13:07
Aktiv.: 9.07

PrispevekObjavljeno: Čet Avg 23, 2012 10:42 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Radenci ali Ptuj
.
Član
Član

Pridružen-a: Čet 06 Maj 2010 20:12
Aktiv.: 5.62

PrispevekObjavljeno: Čet Avg 23, 2012 11:19 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Banovci, Terme 3000, Bioterme, Terme Lendava. Skratka nekaj iz panonskih term Wink
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
damo
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Čet Avg 23, 2012 12:22 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sem malo gledal ponudbe, razmišljam v smeri Radenci, Moravske - imajo tudi 5 dnevni program za hrbtenico, možnosti popoldanskih izletov pa mislim da je tudi kar nekaj.

Pa še zadosti daleč je, da ne bosta zvečer domov hodila Laughing

mucek
Član
Član

Pridružen-a: Tor 01 Avg 2006 10:47
Aktiv.: 24.04
Kraj: Domzale

PrispevekObjavljeno: Čet Avg 23, 2012 1:34 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Banovce odsvetujem: notranji bazen je majhen in povsem brez vsega, zunaj pa tudi gužva (da ne omenjam upokojencev z ročnimi urami, ki imajo že vse naštudirano, kje bo kaj špricalo in se potem selijo od enega "vrelca" do drugega kot jata rib Smile ). Bil sem precej negativno presenečen ... Sad

Bil sem pozitivno presenečen nad Biotermami (Mala Nedelja) - po imenu sodeč sem mislil, da bo kar nekaj, je pa zadeva velika in super postavljena.

Dobra varianta so tudi Rimske terme ali Laško, s tem da za prve na Kuponkotu večkrat dobiš odlično ceno (2 nočitvi z zajtrkom za 2 osebi + bazeni in vse ostalo za cca. 110 EUR).

Tudi Olimje je super, a malo dražje.

Če hočeš morsko vodo, bi pa bolj priporočil Strunjan; žusterna ima slano vodo samo spodaj (jim je očitno preveč črpalke slana voda uničevala ... Smile ).

LP, g

smatjaz
Član
Član

Pridružen-a: Pon 10 Nov 2003 16:33
Aktiv.: 3.57

PrispevekObjavljeno: Čet Avg 23, 2012 2:38 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Če se hočeš malo bolj "stegniti" predlagam

tole.

Nepozabno.

Lp M.

damo
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Čet Avg 23, 2012 6:20 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Evo, predlog je Radenci, smo pa za vsak slučaj kupili bon Sava hotelov, tako da lahko izbirajo med kar nekaj destinacijami.
ignis
Član
Član

Pridružen-a: Pon 21 Feb 2011 10:38
Aktiv.: 2.78
Kraj: MB

PrispevekObjavljeno: Čet Avg 23, 2012 10:39 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

smatjaz je napisal/a:

tole.

Lp M.

vuv kje si pa zbrska tole Smile
120€ na dan, za dva, če sem prav prebral ??? hmm, pa to si najameš dve "ukrai*nki" pa ti tudi delajo kaj hočeš
Zgleda da sem na tem področju popolnoma nerazgledan, tako razkošje, tako blizu, pa do nocoj nisem tega vedel Smile

VolkD
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Aktiv.: 60.00
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Čet Avg 23, 2012 10:46 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

ignis je napisal/a:
120€ na dan, za dva, če sem prav prebral ??? hmm, pa to si najameš dve "ukrai*nki" pa ti tudi delajo kaj hočeš

Sila dobro si obveščen o cenah. To je pa zelo sumljivo!

smatjaz
Član
Član

Pridružen-a: Pon 10 Nov 2003 16:33
Aktiv.: 3.57

PrispevekObjavljeno: Pet Avg 24, 2012 9:37 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

ignis je napisal/a:
smatjaz je napisal/a:

tole.

Lp M.

vuv kje si pa zbrska tole Smile
Zgleda da sem na tem področju popolnoma nerazgledan, tako razkošje, tako blizu, pa do nocoj nisem tega vedel Smile

Ja bil sem letos tam. Te dobro "spedenajo" in nahranijo - vse je "selbst gemacht" - izjemno.
Pa še ambient -zgradbe in notranjost z vsemi rovi in hodniki je nekaj posebnega.

Mogoče imajo tudi "ukrai*nke".

Če boš šel ti tja ti pa vseeno predlagam, da vzameš kar ženo ali punco.

Lp M.

.
Član
Član

Pridružen-a: Pon 23 Avg 2004 16:16
Aktiv.: 70753.44

PrispevekObjavljeno: Pet Avg 24, 2012 9:54 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
Nazaj na vrh
damo
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pet Avg 24, 2012 11:16 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ja, v Lendavi smo bili predlani. Sicer sem bil prvič v tistih koncih, ampak meni je pokrajina strašno dolgočasna, ker je sama ravnina in nobenega hriba... Prav tako mi je bila pred leti Nizozemska. No, saj so stvari za videt, sam kljub temu mi manjkajo hribi oz. griči.

Ja, vaši potopisi so pa itak vedno super za brat Very Happy Čez kako leto si bomo izposodili kako vašo idejo in izlet ponovili.

psevdonim
Član
Član

Pridružen-a: Čet 21 Sep 2006 21:42
Aktiv.: 14.92
Kraj: slo

PrispevekObjavljeno: Sob Avg 25, 2012 6:23 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

ker je omenjena Nizozemska: zadnjih 25 let je vsako poletje "pri nas" (v Zg.Savinjski dolini) kar nekaj Nizozemcev; v glavnem, toliko, da je pred vsako trgovino vsaj en avto z NL tablicami. Ni mi jasno, zakaj ti ljudje prevozijo 750km v eno smer, in to preko držav cele srednje Evrope, da pridejo sem, ki smo sicer neka turistična dolina, ampak bogve kaj pa tudi ni videti, še posebej ne kaj takega, da bi bilo vredno 1.500km vožnje. Napisov v angleščini/nemščini ni, javnega WC-ja ni. Pa še okradeni so občasno, kot berem v lokalni črni kroniki. Bi bila kar zanimiva "diplomska" na to temo.
Nazaj na vrh
dyfan
Član
Član

Pridružen-a: Sob 05 Maj 2007 9:54
Aktiv.: 2.95

PrispevekObjavljeno: Sob Avg 25, 2012 6:55 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Saj ne pridejo iz NL samo v Logarsko.
Verjetno se oglasijo mimogrede, ko potujejo z (ali na) morja.

Tudi če niso planinci, imajo v dnevu ali dveh tam okrog kaj videti.
Recimo do slapa, pa po panoramski cesti in še marsikaj je verjetno za ravninske Nizozemce zelo zanimivo.
Pa saj se mi tudi večkrat vračamo v te lepe kraje.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja
Stran 1 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 500 dni