|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
. Član

Pridružen-a: Čet 06 Maj 2010 20:12 Prispevkov: 1035 Aktiv.: 5.62
|
Objavljeno: Tor Jun 28, 2011 10:57 pm Naslov sporočila: |
|
|
psevdonim je napisal/a: |
[b]Dosti boljši ali vsaj preglednejši rezultat dobim, če grem na google.com in vtipkam ohišje site:.elektronik.si .
Ali se da tukaj kje obkljukati, da išče samo po naslovih tem, ter dodatna možnost išči tudi znotraj tem ? |
Tudi mene precej moti iskalnik foruma in vse iščem preko googla. Morala bi biti še možnost "razporedi po ustreznosti naslova " , saj če je iskanje razporejeno po abecedi ali času objave se išče temo več časa. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
start Član

Pridružen-a: Sob 06 Sep 2008 22:59 Prispevkov: 2392 Aktiv.: 11.71 Kraj: Eindhoven, Nizozemska
|
Objavljeno: Tor Sep 04, 2012 1:21 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pozdravljeni!
Oživljam temo.
Iščem ohišje iz JE pločevine, z ALU čelno/zadnjo ploščo.
Velikosti prib: (VxŠxG) 200mm x 250mm x 250mm
Lahko je malo večje ali malo manjše.
Lahko je tudi Rack 19" 4U višine.
Pogledal sem pri naših tgovcih (IC, Nano, Čip, Hte...), Bopli, OKW... in nisem našel nič pametnega.
Bilo bi super, če bi ohišja bila podobna tem -> http://freeweb.siol.net/elkob/
Predvsem mi je prioriteta cena (max 50€).
Če kdo pozna kakšno trgovino, bi bil zelo hvaležen.
Če ne, bi kupil pločevino in če ima kdo tisto napravo za krivit pločevino, ter če je pripravljen pomagati, bi si naredil ohišje sam. _________________ Lep pozdrav!
Aljaž T. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
elson2k Član

Pridružen-a: Pet 23 Okt 2009 18:09 Prispevkov: 1660 Aktiv.: 8.71 Kraj: Novo mesto
|
Objavljeno: Tor Sep 04, 2012 1:27 pm Naslov sporočila: |
|
|
In zakaj ne kontaktiraš tega tipa ki ima ohišja kot želiš že na voljo? _________________ As every cat owner knows, nobody owns a cat. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
milan62 Član

Pridružen-a: Ned 04 Jan 2004 23:19 Prispevkov: 2391 Aktiv.: 10.09 Kraj: Kranj
|
Objavljeno: Tor Sep 04, 2012 1:28 pm Naslov sporočila: |
|
|
Si preveril tukaj ?
http://www.mali-sp.si/
LP _________________ Wasting time online since 1999 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
start Član

Pridružen-a: Sob 06 Sep 2008 22:59 Prispevkov: 2392 Aktiv.: 11.71 Kraj: Eindhoven, Nizozemska
|
Objavljeno: Tor Sep 04, 2012 1:34 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sem, imajo max. višino 150mm, kar je malo premalo. 180mm bi bila spodnja meja za višino.
Po naročilu ne bom dal delati, ker bo ceneje če naredim sam.
Ne potrebujem prašno barvanje ali eloksacije (anodiziranje).
EDIT:
Sem komaj sedaj videl, da si pisal @elson2k, sem ga kontaktiral preden sem pisal v temo in čakam odgovor.
Se pa bojim, da ne bo imel tako visokega ohišja.
Ali je še vedno tale možakar aktiven in izdeluje ohišja? _________________ Lep pozdrav!
Aljaž T. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Branez Moderator

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:21 Prispevkov: 7831 Aktiv.: 33.05 Kraj: Koprivnica HR
|
Objavljeno: Tor Sep 04, 2012 4:48 pm Naslov sporočila: |
|
|
V tem času, ko iščeš, bi že naredil pet takih "piksen"! _________________ The true sign of intelligence is not knowledge but imagination.
Creativity is intelligence having fun!
Albert Einstein |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
PZUFIC Vseved

Pridružen-a: Sob 17 Nov 2007 19:06 Prispevkov: 6987 Aktiv.: 32.63 Kraj: Rakek
|
Objavljeno: Tor Sep 04, 2012 6:20 pm Naslov sporočila: |
|
|
Si pogledal v program od Mali. Jaz sem dal izdelati ohišje iz njegovega programa in sicer recimo za pol večje od tvojega pa je bilo z eloksacijo, barvanimi stranicami in ročkami na čelni plošči, če se ne motim od 50-60€.
In ohišje je res narejeno tako kot se zagre. _________________ Ne čakaj, da se bo nekaj premaknilo pojdi in nekaj premakni.
Lp Primož |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
start Član

|
Objavljeno: Tor Sep 04, 2012 6:22 pm Naslov sporočila: |
|
|
Če praviš, da si dobil za to ceno pol večje. Potem bom kontaktiral še njih.
Sem se bal, da bo cena, po naročilu veliko višja kot 50€. _________________ Lep pozdrav!
Aljaž T. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
PZUFIC Vseved

Pridružen-a: Sob 17 Nov 2007 19:06 Prispevkov: 6987 Aktiv.: 32.63 Kraj: Rakek
|
Objavljeno: Tor Sep 04, 2012 6:30 pm Naslov sporočila: |
|
|
Povprašaj, še prej pa poglej, če imajo kaj takega v redni ponudbi. Sicer pa vsako ohišje delajo po naročilu, ker jih kakor vem ponavadi nimajo na zalogi. _________________ Ne čakaj, da se bo nekaj premaknilo pojdi in nekaj premakni.
Lp Primož |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
start Član

|
Objavljeno: Čet Sep 06, 2012 11:10 am Naslov sporočila: |
|
|
V redni ponudbi nimajo tako visokih ohišij.
Po nekaj izračunih sem prišel do takih mer ohišja: VxŠxG 200mm x 350mm x 250mm
Ohišje je enako Malijevemu POH 18, le da je višje.
Cena POH 18, je do 30€, če želim po naročilu pa je 50€ + 20€ priprave.
Kar mi je za sedaj malo prehuda.
Tisti možakar, ki sem pripel link zgoraj, pa mi ne odpisuje.
Ima kdo še kakšno idejo?
P.S. Branko, saj bi, material že lahko kupil, ukrivit pločevine nimam kje. _________________ Lep pozdrav!
Aljaž T. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 495 dni