|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Obelix Član

Pridružen-a: Pon 19 Maj 2008 13:59 Prispevkov: 1881 Aktiv.: 9.02 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Pon Maj 25, 2009 4:08 pm Naslov sporočila: |
|
|
Hladilnik z recepti ?
Vedno sem mislil, da je hladilnik zato, da hladi...
LpA |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dj robee Član

Pridružen-a: Ned 05 Okt 2003 20:34 Prispevkov: 68 Aktiv.: 0.29
|
Objavljeno: Pon Maj 25, 2009 9:32 pm Naslov sporočila: |
|
|
Obelix je napisal/a: |
Hladilnik z recepti ?
Vedno sem mislil, da je hladilnik zato, da hladi...
LpA |
Z recepti, radiem, govorom, govornimi sporočili pa še kaj |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
harum Član

Pridružen-a: Sre 22 Feb 2006 8:25 Prispevkov: 172 Aktiv.: 0.73 Kraj: Vitanje
|
Objavljeno: Tor Maj 26, 2009 9:27 am Naslov sporočila: |
|
|
ali vidiš seznam 8 receptov (vseh 8?) in ko klikneš na enega teh, ali se lahko pomikaš po receptu z puscico gor/dol? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dj robee Član

Pridružen-a: Ned 05 Okt 2003 20:34 Prispevkov: 68 Aktiv.: 0.29
|
Objavljeno: Tor Maj 26, 2009 10:53 am Naslov sporočila: |
|
|
Ne, saj v tem je problem... Postavi se na enega od njih (sestavine) in to je to.... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
qwertz Član

Pridružen-a: Ned 01 Jun 2008 11:57 Prispevkov: 2757 Aktiv.: 13.24 Kraj: Vrhnika
|
Objavljeno: Pon Okt 01, 2012 5:39 pm Naslov sporočila: |
|
|
Si bom sposodil temo. Imamo hladilnik Gorenje HI 2226, problem je, ker žarnica ne dela. Tudi po menjavi žarnice z originalno nadomestno le ta ne sveti. Sumim na stikalo, vendar ne vem kje je stikalo za vklop/izklop žarnice. V navodilih ne piše nič o tej napaki, žarnico sem zamenjal po navodilih (izklop aparata...). |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
romc Član

Pridružen-a: Ned 26 Mar 2006 21:06 Prispevkov: 447 Aktiv.: 1.90 Kraj: Zapotok nad Igom
|
Objavljeno: Pon Okt 01, 2012 6:02 pm Naslov sporočila: |
|
|
Če je to kakšna novejša izvedba hladilnika je verjetno reed rele ali
nekaj podobnega. Sem sprobal pri Elektr...x . Magnetni senzor je zgoraj
na sredini vrat.
Lp, |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
damjanc Član

Pridružen-a: Sob 31 Jul 2004 18:07 Prispevkov: 24 Aktiv.: 0.10 Kraj: Litija
|
Objavljeno: Tor Okt 02, 2012 8:31 am Naslov sporočila: |
|
|
Tole pa moram pokomentirati!
Imam Gorenjev hladilnik (RK-65365E), star par let. Tudi meni je crknila zarnica, zato sem pac v Merkurju kupil 'zarnico za hladilnik'. Priklopim, pa ne dela. V jezi (par dni prej mi je crknilo nekaj drugega - glej spodaj) iztaknem krmilno plosco in glej ga no, serijsko z zarnico je vezan upor! Ker je bila zarnica mocnejsa od predpisanih 25W, sem upor seveda moral zamenjati.
Pred tem sem imel en drug problem. Led se je zacel nabirati na uparjalniku, kompresor je neprestano hladil. Na servisu so mi hoteli najprej dofilati plin, drugic pa se zamenjati krmilno plosco. Glede na predhodne bolece izkusnje - enkrat so mi ze zamenjali hladilnik 2 meseca po nakupu, seveda po tistem, ko sem ze vgradil vrata in je bila edina moznost hijap... - nisem pristal na strosek v visini ~200 EUR in sem moral malo povzdigniti glas, ker tip iz servisa na drugi strani ni bil dojemljiv. Koncno (hvala bogu za prijazno gospo iz Gorenja) sem dobil kontakt iz njihove tehnologije, kjer sem v par minutah ugotovil, da je sel temp. senzor na uparjalniku. Strosek 3 EUR na Brncicevi...
Ne vem, ali sem pac je*ena stranka, ampak v nasi firmi je kupec car. Kar se mene tice, sem z Gorenjem opravil. Od treh aparatov (hladilnik, pralni stroj, susilni stroj) sem imel na popravilu ze vse tri... Pomivalni, pecica in steklokeramicna so od Boscha in enostavno ni tezav. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
haki Član

Pridružen-a: Ned 23 Sep 2012 12:58 Prispevkov: 90 Aktiv.: 0.58 Kraj: Žalec
|
Objavljeno: Tor Okt 02, 2012 4:26 pm Naslov sporočila: |
|
|
damjanc je napisal/a: |
Tole pa moram pokomentirati!
Imam Gorenjev hladilnik (RK-65365E), star par let. Tudi meni je crknila zarnica, zato sem pac v Merkurju kupil 'zarnico za hladilnik'. Priklopim, pa ne dela. V jezi (par dni prej mi je crknilo nekaj drugega - glej spodaj) iztaknem krmilno plosco in glej ga no, serijsko z zarnico je vezan upor! Ker je bila zarnica mocnejsa od predpisanih 25W, sem upor seveda moral zamenjati.
Pred tem sem imel en drug problem. Led se je zacel nabirati na uparjalniku, kompresor je neprestano hladil. Na servisu so mi hoteli najprej dofilati plin, drugic pa se zamenjati krmilno plosco. Glede na predhodne bolece izkusnje - enkrat so mi ze zamenjali hladilnik 2 meseca po nakupu, seveda po tistem, ko sem ze vgradil vrata in je bila edina moznost hijap... - nisem pristal na strosek v visini ~200 EUR in sem moral malo povzdigniti glas, ker tip iz servisa na drugi strani ni bil dojemljiv. Koncno (hvala bogu za prijazno gospo iz Gorenja) sem dobil kontakt iz njihove tehnologije, kjer sem v par minutah ugotovil, da je sel temp. senzor na uparjalniku. Strosek 3 EUR na Brncicevi...
Ne vem, ali sem pac je*ena stranka, ampak v nasi firmi je kupec car. Kar se mene tice, sem z Gorenjem opravil. Od treh aparatov (hladilnik, pralni stroj, susilni stroj) sem imel na popravilu ze vse tri... Pomivalni, pecica in steklokeramicna so od Boscha in enostavno ni tezav. |
Ti si pa res falil .
To ni niti reklamacijski niti reklamni blok .!!
l.p. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 11 dni