www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Upgrade Windows 8

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Programska oprema
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
David92
Član
Član

Pridružen-a: Sre 22 Feb 2012 11:22
Aktiv.: 1.79
Kraj: Lendava

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 22, 2012 7:12 pm    Naslov sporočila:  Upgrade Windows 8 Odgovori s citatom

Pozdravljeni,

Rad bi upgradeal Windows 8ko, pa mi enostavno ne gre, ker moram določene aplikacije Unistall in ene ne morem (Intel PROSet / Wireless Software for Bluetooth Technology). Pač javlja error: "There is a problem with this Windows Installer package. A program required for this install to complete could not be run. Contact your support personnel or package vendor."

Malo sem pogooglal, probal fixat ta error, pa ni slo. Zadeve ne morem odstranit nikakor, tudi s samim deletom file ne gre, ker mi pove, da Program že deluje nekje..pa sem pregledal cel Task Manager in to ne drzi.

Vglavnem, potem sem se spomnil, da bi si razdelil particijo (zal ko sem kupil prenosnik je imel samo 500GB disk, in vse je spravljeno v eno particijo C). Sedaj imam veliko datotek na tej particiji - zanima me, ali se da Resizat oz. createt novo particijo, brez da bi izgubil podatke?

LP,
David
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
mucek
Član
Član

Pridružen-a: Tor 01 Avg 2006 10:47
Aktiv.: 24.02
Kraj: Domzale

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 22, 2012 7:16 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

PartitionMagicPro ti to omogoča.
Rabiš seveda prazen prostor na disku za particijo, ki jo nameravaš ustvariti (kot vem, ne moreš razdeljevati "podatkov" na dve particiji).

Lp, g

David92
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 22, 2012 7:20 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Torej imam sedaj 500GB disk in je 80GB free trenutno. Prvič kreiram 80GB particijo novo, in prenesem za 80GB podatkov na tisto particijo, pa potem spet 80GB vzamem, itd., ne?
Nazaj na vrh
PZUFIC
Vseved

Pridružen-a: Sob 17 Nov 2007 19:06
Aktiv.: 32.53
Kraj: Rakek

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 22, 2012 8:54 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kar nekaj programov je, ki to zmorejo. Dobil si že predlog, gre tudi s tem in še mnogimi drugimi.

Ampak glede na moje izkušnje se stvar včasih ne obnese in se začnejo težave.

Pa si res prepričan, da hočeš Windows 8 na PC? Na nekatere težave si že naletel, uporabniški vmesnik ti ustreza?

Jaz sem jo nekaj dni preizkušal in moram povedati, da je kljub izklopu Metroja zadeva za PC ali prenosnika bolj kot ne neuporabna. Da o v mojem primeru počasnejšem delovanju ne govorim.

Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
David92
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 22, 2012 9:32 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Vbistvu sem zdajle podrobneje pogledal zadeve in vidim da so reviewsi kar slabi za Windows 8.
Malce sem se prenagnil, ko sem videl, da je zastonj download. Verjetno bom kar na 7ki ostal.

Kaj pa tu menis, se mi jo splaca nadgradit na 7 Professional?

LP,
David
Nazaj na vrh
elektronik
Član
Član

Pridružen-a: Ned 03 Dec 2006 2:17
Aktiv.: 1.28
Kraj: postojna

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 26, 2012 11:09 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jo rabiš za domeno?

Za domačo uporabo je home verzija čisto dovolj.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Programska oprema Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 11 dni