|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
David92 Član

Pridružen-a: Sre 22 Feb 2012 11:22 Prispevkov: 292 Aktiv.: 1.79 Kraj: Lendava
|
Objavljeno: Pon Okt 22, 2012 7:12 pm Naslov sporočila: Upgrade Windows 8 |
|
|
Pozdravljeni,
Rad bi upgradeal Windows 8ko, pa mi enostavno ne gre, ker moram določene aplikacije Unistall in ene ne morem (Intel PROSet / Wireless Software for Bluetooth Technology). Pač javlja error: "There is a problem with this Windows Installer package. A program required for this install to complete could not be run. Contact your support personnel or package vendor."
Malo sem pogooglal, probal fixat ta error, pa ni slo. Zadeve ne morem odstranit nikakor, tudi s samim deletom file ne gre, ker mi pove, da Program že deluje nekje..pa sem pregledal cel Task Manager in to ne drzi.
Vglavnem, potem sem se spomnil, da bi si razdelil particijo (zal ko sem kupil prenosnik je imel samo 500GB disk, in vse je spravljeno v eno particijo C). Sedaj imam veliko datotek na tej particiji - zanima me, ali se da Resizat oz. createt novo particijo, brez da bi izgubil podatke?
LP,
David |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mucek Član

Pridružen-a: Tor 01 Avg 2006 10:47 Prispevkov: 5538 Aktiv.: 24.02 Kraj: Domzale
|
Objavljeno: Pon Okt 22, 2012 7:16 pm Naslov sporočila: |
|
|
PartitionMagicPro ti to omogoča.
Rabiš seveda prazen prostor na disku za particijo, ki jo nameravaš ustvariti (kot vem, ne moreš razdeljevati "podatkov" na dve particiji).
Lp, g _________________ ...lahko pa se tudi motim ... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
David92 Član

|
Objavljeno: Pon Okt 22, 2012 7:20 pm Naslov sporočila: |
|
|
Torej imam sedaj 500GB disk in je 80GB free trenutno. Prvič kreiram 80GB particijo novo, in prenesem za 80GB podatkov na tisto particijo, pa potem spet 80GB vzamem, itd., ne? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
PZUFIC Vseved

Pridružen-a: Sob 17 Nov 2007 19:06 Prispevkov: 6987 Aktiv.: 32.54 Kraj: Rakek
|
Objavljeno: Pon Okt 22, 2012 8:54 pm Naslov sporočila: |
|
|
Kar nekaj programov je, ki to zmorejo. Dobil si že predlog, gre tudi s tem in še mnogimi drugimi.
Ampak glede na moje izkušnje se stvar včasih ne obnese in se začnejo težave.
Pa si res prepričan, da hočeš Windows 8 na PC? Na nekatere težave si že naletel, uporabniški vmesnik ti ustreza?
Jaz sem jo nekaj dni preizkušal in moram povedati, da je kljub izklopu Metroja zadeva za PC ali prenosnika bolj kot ne neuporabna. Da o v mojem primeru počasnejšem delovanju ne govorim. _________________ Ne čakaj, da se bo nekaj premaknilo pojdi in nekaj premakni.
Lp Primož |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
David92 Član

|
Objavljeno: Pon Okt 22, 2012 9:32 pm Naslov sporočila: |
|
|
Vbistvu sem zdajle podrobneje pogledal zadeve in vidim da so reviewsi kar slabi za Windows 8.
Malce sem se prenagnil, ko sem videl, da je zastonj download. Verjetno bom kar na 7ki ostal.
Kaj pa tu menis, se mi jo splaca nadgradit na 7 Professional?
LP,
David |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
elektronik Član

Pridružen-a: Ned 03 Dec 2006 2:17 Prispevkov: 290 Aktiv.: 1.28 Kraj: postojna
|
Objavljeno: Pet Okt 26, 2012 11:09 am Naslov sporočila: |
|
|
Jo rabiš za domeno?
Za domačo uporabo je home verzija čisto dovolj. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 10 dni