www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Rotwerk RU 305KSB
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Oprema, stroji in orodja
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
sebastiant
Član
Član

Pridružen-a: Čet 20 Jul 2006 11:43
Aktiv.: 7.86
Kraj: ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pon Apr 08, 2013 8:20 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Reber, to sva videla v Bauhausu, so pa vsi enaki odlitki, barve in nalepke se menjajo.
Bernardo ima nekaj v Romuniji, mogoče tam tudi kaj delajo.
SC Bernardo PWA SRL

Taietura Turcului nr.47

Cluj-Napoca / Romania

Tel / Fax: 0040 / 264 / 482003

rtudoricescu@bernardo-pwa.ro

s51zg
Član
Član

Pridružen-a: Sre 16 Jun 2004 17:35
Aktiv.: 2.26
Kraj: JN76BC - Srednje brdo

PrispevekObjavljeno: Pon Apr 08, 2013 9:12 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Danes sem šel raziskovat po fakturah, kje sem jaz to nabavil. To je bila firma D.CCA d.o.o. , ki je takrat to uvažala iz Linza v Avstriji. Nahaja se na Koseški ulici 2 v Ljubljani, kjer posluje še danes. Mislim, da ima tudi zastopstvo za EMCO. Cena je takrat bila 720€ + DDV.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pobesneli
Član
Član

Pridružen-a: Sre 02 Jan 2008 1:24
Aktiv.: 5.02
Kraj: Ajdovščina

PrispevekObjavljeno: Pon Apr 08, 2013 11:07 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

PPG78 je napisal/a:
Danes sem med prospekti našel še reklamo za Multipresser. Namenjen za rezanje, krivljenje in vtiskovanje. Ceno še čakam.

LP, Peter

Zanimivo orodje, prosim sporoči mi kako je z ceno. A si jih vprasal katere orodja se da to vpet? Kaksen standard ali imajo kaj svojega?
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
VolkD
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Aktiv.: 59.88
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Pon Apr 08, 2013 11:11 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pobesneli je napisal/a:
Zanimivo orodje, prosim sporoči mi kako je z ceno. A si jih vprasal katere orodja se da to vpet? Kaksen standard ali imajo kaj svojega?

Jah tole je avtomatiziran knaker,.... res zanimiv. Me silno zanima cena.

PPG78
Član
Član

Pridružen-a: Ned 27 Jul 2003 14:09
Aktiv.: 9.86
Kraj: Gorenjska

PrispevekObjavljeno: Tor Apr 09, 2013 9:14 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

VolkD je napisal/a:
Multipresser. Namenjen za rezanje, krivljenje in vtiskovanje. Ceno še čakam.
Tudi jaz, se pa bojim, da bo to preveč za hoby žep.

Sem našel en katalog s cenami - klik. Tole je pa res predrago za hobi program Sad

LP, Peter
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
reber
Član
Član

Pridružen-a: Pon 26 Maj 2003 12:20
Aktiv.: 9.59
Kraj: Bled

PrispevekObjavljeno: Tor Apr 09, 2013 11:41 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Že sam knaker je precej drag, nastavki pa potem še posebej in to za vsako dimenzijo je hitro 200€ in več. SAj je super orodje, ampak si že v štartu z nekaj nastavki takoj preko 5k€, za nakup nekaj najbolj pogostih nastavkov in pripomočkov lahko dodamo še ene toliko in smo že pri ceni enega novega malega avtomobila. Rolling Eyes

Verjetno bo nakup tega malega cenenega kitajčka kar v redu, glede na to, da je možno vstavljati segmente za krivljenje.

Pobesneli
Član
Član

Pridružen-a: Sre 02 Jan 2008 1:24
Aktiv.: 5.02
Kraj: Ajdovščina

PrispevekObjavljeno: Tor Apr 09, 2013 5:10 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sam imam krivilni stroj, hidravlične škarje, kotni izsekovalnik in še kaj se najde. Vseeno pa je ta mala zadeva kar luštna, samo dodatki,matrice itd postane pa vseeno malo predrago za tako igračo.
Meni manjka samo prebijalo, valjanje pa itak ni uporabno za ohišja.
Nazaj na vrh
pegla
Član
Član

Pridružen-a: Sob 01 Nov 2003 17:32
Aktiv.: 1.20
Kraj: Sv.Anton

PrispevekObjavljeno: Tor Apr 09, 2013 7:46 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

s51zg je napisal/a:
Imam podobno zadevo že ene 10 let.
Je kar uporabno za rezanje, krivljenje ipd. do 1.5mm debeljine.

Koliko je pa delovna širina?

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
iskra
Član
Član

Pridružen-a: Tor 14 Okt 2003 10:13
Aktiv.: 3.35
Kraj: Lokev ,Boa , KOPER

PrispevekObjavljeno: Sre Apr 10, 2013 12:50 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

VolkD je napisal/a:
PPG78 je napisal/a:
Danes sem med prospekti našel še reklamo za Multipresser. Namenjen za rezanje, krivljenje in vtiskovanje. Ceno še čakam.

Tudi jaz, se pa bojim, da bo to preveč za hoby žep.
Nekaj podobnega ima Igor Kravanja (prirejen knaker) .Večino maloserijske kar z njim "obdela".
Če boš kaj v Sežani , si pri njemu oglej "napravico".

nexus
Član
Član

Pridružen-a: Sob 30 Jan 2010 10:45
Aktiv.: 0.34
Kraj: ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sre Apr 10, 2013 9:23 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sem "ponosni" lastnik Rotwerka, tisti trije valji na vrhu se regulirajo na meni neznan način, pa nisem nevemkako butast, škarje, ki so čisto spodaj, odrežejo Alu pločevino do 1mm, poc.pločevino pa nekje do 0.5mm. Na sredini je prizma za krivljenje. Tale multipraktik uporabljam za izdelavo pločevinastih ohišij črk za reklamne napise, in za ta namen je stvar zelo uporabna. Narediš še punktaparat iz trafota mikrovalovke, in začneš "biznis".

LP

Mihko
Član
Član

Pridružen-a: Čet 17 Feb 2011 14:45
Aktiv.: 0.43
Kraj: Zagorje-Maribor

PrispevekObjavljeno: Sre Apr 10, 2013 10:08 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Rad bi samo potrdil kar je nekdo pred menoj rekel glede Holzmann 'strojev'.
Kupil sem žago za železo za nekje 400€ (veliko popusta je bilo).
Moram reč, da mi je tolk živcev požrla kot še nobena stvar. Vse je krivo, jarem ni dovolj tog in liste meče dol ITD... prodajalec pa ni hotel nič slišat potem ko sem kupil zadevo. Aja vijaki so pa nekje 13,5 ključ, kar vse pove Very Happy
LP
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Oprema, stroji in orodja Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Stran 2 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 10 dni