|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
sebastiant Član

Pridružen-a: Čet 20 Jul 2006 11:43 Prispevkov: 1814 Aktiv.: 7.86 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: Pon Apr 08, 2013 8:20 pm Naslov sporočila: |
|
|
Reber, to sva videla v Bauhausu, so pa vsi enaki odlitki, barve in nalepke se menjajo.
Bernardo ima nekaj v Romuniji, mogoče tam tudi kaj delajo.
SC Bernardo PWA SRL
Taietura Turcului nr.47
Cluj-Napoca / Romania
Tel / Fax: 0040 / 264 / 482003
rtudoricescu@bernardo-pwa.ro _________________ LP Sebastian |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
s51zg Član

Pridružen-a: Sre 16 Jun 2004 17:35 Prispevkov: 538 Aktiv.: 2.26 Kraj: JN76BC - Srednje brdo
|
Objavljeno: Pon Apr 08, 2013 9:12 pm Naslov sporočila: |
|
|
Danes sem šel raziskovat po fakturah, kje sem jaz to nabavil. To je bila firma D.CCA d.o.o. , ki je takrat to uvažala iz Linza v Avstriji. Nahaja se na Koseški ulici 2 v Ljubljani, kjer posluje še danes. Mislim, da ima tudi zastopstvo za EMCO. Cena je takrat bila 720€ + DDV. _________________ __________________
Never put off till tomorrow what you can do
today. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Pobesneli Član

Pridružen-a: Sre 02 Jan 2008 1:24 Prispevkov: 1070 Aktiv.: 5.02 Kraj: Ajdovščina
|
Objavljeno: Pon Apr 08, 2013 11:07 pm Naslov sporočila: |
|
|
PPG78 je napisal/a: |
Danes sem med prospekti našel še reklamo za Multipresser. Namenjen za rezanje, krivljenje in vtiskovanje. Ceno še čakam.
LP, Peter |
Zanimivo orodje, prosim sporoči mi kako je z ceno. A si jih vprasal katere orodja se da to vpet? Kaksen standard ali imajo kaj svojega? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 59.88 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Pon Apr 08, 2013 11:11 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pobesneli je napisal/a: |
Zanimivo orodje, prosim sporoči mi kako je z ceno. A si jih vprasal katere orodja se da to vpet? Kaksen standard ali imajo kaj svojega? |
Jah tole je avtomatiziran knaker,.... res zanimiv. Me silno zanima cena. _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
PPG78 Član

Pridružen-a: Ned 27 Jul 2003 14:09 Prispevkov: 2343 Aktiv.: 9.86 Kraj: Gorenjska
|
Objavljeno: Tor Apr 09, 2013 9:14 am Naslov sporočila: |
|
|
VolkD je napisal/a: |
Multipresser. Namenjen za rezanje, krivljenje in vtiskovanje. Ceno še čakam.
Tudi jaz, se pa bojim, da bo to preveč za hoby žep. |
Sem našel en katalog s cenami - klik. Tole je pa res predrago za hobi program
LP, Peter |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
reber Član

Pridružen-a: Pon 26 Maj 2003 12:20 Prispevkov: 2279 Aktiv.: 9.59 Kraj: Bled
|
Objavljeno: Tor Apr 09, 2013 11:41 am Naslov sporočila: |
|
|
Že sam knaker je precej drag, nastavki pa potem še posebej in to za vsako dimenzijo je hitro 200€ in več. SAj je super orodje, ampak si že v štartu z nekaj nastavki takoj preko 5k€, za nakup nekaj najbolj pogostih nastavkov in pripomočkov lahko dodamo še ene toliko in smo že pri ceni enega novega malega avtomobila.
Verjetno bo nakup tega malega cenenega kitajčka kar v redu, glede na to, da je možno vstavljati segmente za krivljenje. _________________ Obiščite me na www.reber.si ali www.elektron.si |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Pobesneli Član

Pridružen-a: Sre 02 Jan 2008 1:24 Prispevkov: 1070 Aktiv.: 5.02 Kraj: Ajdovščina
|
Objavljeno: Tor Apr 09, 2013 5:10 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sam imam krivilni stroj, hidravlične škarje, kotni izsekovalnik in še kaj se najde. Vseeno pa je ta mala zadeva kar luštna, samo dodatki,matrice itd postane pa vseeno malo predrago za tako igračo.
Meni manjka samo prebijalo, valjanje pa itak ni uporabno za ohišja. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
pegla Član

Pridružen-a: Sob 01 Nov 2003 17:32 Prispevkov: 284 Aktiv.: 1.20 Kraj: Sv.Anton
|
Objavljeno: Tor Apr 09, 2013 7:46 pm Naslov sporočila: |
|
|
s51zg je napisal/a: |
Imam podobno zadevo že ene 10 let.
Je kar uporabno za rezanje, krivljenje ipd. do 1.5mm debeljine. |
Koliko je pa delovna širina? _________________ L.P.PEGLA
Nikoli ni tako dobro, da ne bi bilo lahko boljše. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
iskra Član

Pridružen-a: Tor 14 Okt 2003 10:13 Prispevkov: 797 Aktiv.: 3.35 Kraj: Lokev ,Boa , KOPER
|
Objavljeno: Sre Apr 10, 2013 12:50 pm Naslov sporočila: |
|
|
VolkD je napisal/a: |
PPG78 je napisal/a: |
Danes sem med prospekti našel še reklamo za Multipresser. Namenjen za rezanje, krivljenje in vtiskovanje. Ceno še čakam. |
Tudi jaz, se pa bojim, da bo to preveč za hoby žep. |
Nekaj podobnega ima Igor Kravanja (prirejen knaker) .Večino maloserijske kar z njim "obdela".
Če boš kaj v Sežani , si pri njemu oglej "napravico". _________________ L.P. iskra |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
nexus Član

Pridružen-a: Sob 30 Jan 2010 10:45 Prispevkov: 63 Aktiv.: 0.34 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: Sre Apr 10, 2013 9:23 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sem "ponosni" lastnik Rotwerka, tisti trije valji na vrhu se regulirajo na meni neznan način, pa nisem nevemkako butast, škarje, ki so čisto spodaj, odrežejo Alu pločevino do 1mm, poc.pločevino pa nekje do 0.5mm. Na sredini je prizma za krivljenje. Tale multipraktik uporabljam za izdelavo pločevinastih ohišij črk za reklamne napise, in za ta namen je stvar zelo uporabna. Narediš še punktaparat iz trafota mikrovalovke, in začneš "biznis".
LP _________________ Če ne gre zlepa, vzemi večje kladivo! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Mihko Član

Pridružen-a: Čet 17 Feb 2011 14:45 Prispevkov: 75 Aktiv.: 0.43 Kraj: Zagorje-Maribor
|
Objavljeno: Sre Apr 10, 2013 10:08 pm Naslov sporočila: |
|
|
Rad bi samo potrdil kar je nekdo pred menoj rekel glede Holzmann 'strojev'.
Kupil sem žago za železo za nekje 400€ (veliko popusta je bilo).
Moram reč, da mi je tolk živcev požrla kot še nobena stvar. Vse je krivo, jarem ni dovolj tog in liste meče dol ITD... prodajalec pa ni hotel nič slišat potem ko sem kupil zadevo. Aja vijaki so pa nekje 13,5 ključ, kar vse pove
LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 10 dni