|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
GiovanniTheX Član

Pridružen-a: Čet 29 Nov 2012 19:48 Prispevkov: 304 Aktiv.: 1.98
|
Objavljeno: Sob Maj 25, 2013 10:14 pm Naslov sporočila: problem z Logitech x-540 sistemom |
|
|
En lep pozdrav.
Na mojem sistemu je kar naenkrat odpovedal en kanal od petih (rear xy). Vse ostalo dela brez problemov. odklopil sem vse kablovje, nato woofer prestavil za par dm na drugo lokacijo ter ponovno priklopil.. rezultat je nedelujoč kanal na rear veji. Ima kdo kakšno idejo? ni v garanciji tako da ga bom lahko tudi odprl.. najpraj pa vprašam če ma kdo kakšno idejo da bom vedel kje gledat.. sistemček je star ca. 4 mesece tako da na kondenzatorjih ne pričakujem problemov.. navsezadnje je šel le en kanal.. ojačevalec temelji na nekem sta/tda/?? čipu - neka cheap zadeva.
LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
tilz0R Član

Pridružen-a: Čet 31 Maj 2012 15:39 Prispevkov: 898 Aktiv.: 5.63 Kraj: Črnomelj
|
Objavljeno: Ned Maj 26, 2013 2:32 pm Naslov sporočila: |
|
|
Si preveril, če na izhodu računalnika dobiš signal?
Imam enake zvočnike, po slabih 4 letih še vedno brezhibni. _________________ Knowledge sharing is caring.
majerle.eu | stm32f4-discovery.net |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
GiovanniTheX Član

|
Objavljeno: Ned Maj 26, 2013 5:39 pm Naslov sporočila: |
|
|
sicer ne vem v čem je poanta ampak ko sem jih danes zjutraj prižgal spet dela vse normalno.. včeraj pa je en kanal samo prav glasno šumel.. no, sedaj dela |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mucek Član

Pridružen-a: Tor 01 Avg 2006 10:47 Prispevkov: 5537 Aktiv.: 24.02 Kraj: Domzale
|
Objavljeno: Ned Maj 26, 2013 5:44 pm Naslov sporočila: |
|
|
Mogoče zjahan kabel? Poskusi malo audio kabel premikati (ponavadi so problematični deli takoj ob konektorjih, ko se kabel lomi), pa boš hitro videl, če je to to.
LP, g _________________ ...lahko pa se tudi motim ... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
GiovanniTheX Član

|
Objavljeno: Ned Maj 26, 2013 5:46 pm Naslov sporočila: |
|
|
nep.. kabel je čisto lep, brez napak, če je 4 mesece stal pod mizo se od čakanja verjetno ni utrudil..
zadeva ni delovala pa čeprav sem na ta kanal priključil še dva druga zvočnika (od tega sistema).. danes pa kot da ni nič.. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
GiovanniTheX Član

|
Objavljeno: Ned Maj 26, 2013 5:47 pm Naslov sporočila: |
|
|
tilz0R je napisal/a: |
Si preveril, če na izhodu računalnika dobiš signal?
Imam enake zvočnike, po slabih 4 letih še vedno brezhibni. |
vsi ostali zvočniki so delali BP. edino en kanal je bil mrtev. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 10 dni