www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

pomivalni stroj Elektrolux NUJNO

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Energetika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
twingo99
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Sre 26 Jun 2013 21:56
Aktiv.: 0.05

PrispevekObjavljeno: Sre Jun 26, 2013 10:14 pm    Naslov sporočila:  pomivalni stroj Elektrolux NUJNO Odgovori s citatom

Pozdravljeni!

Imam pralni stroj znamke Elektrolux oznaka (ESL 4131), kateri se mi je v nedeljo pokvaril.
Žena je po kosilu dala pomivat posodo nakar se je po cca pol ure stroj začel čudno oglašati, sprva sem mislil, da sosed nekaj štema. Stroj takoj ugasnem in ugotovim, da se se ni raztopila tabletka in da pere samo z mrzlo vodo.Probamo tudi z drugim programom pa zopet ista pesem samo da ni tako hudo ropotal.
Vse ostalo dela normalno, opere do konca in tudi zapiska.

Mogoče kdo ve, kaj bi lahko bilo narobe oziroma, če je še kdo imel podobno težavo?
Ne bi rad takoj klical serviserja, brez da bi vsaj približno vedel, kaj bi lahko bilo narobe.

V kolikor je pa kdo tukaj na forumu in se spozna na te stvari, pa tudi dobrodošel, v kolikor ni zlatar.

Ljubljana-Bežigrad

v naprej hvala za odgovore.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
twingo99
Neznanec
Neznanec

PrispevekObjavljeno: Sob Jun 29, 2013 9:23 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Res noben ne ve odgovora?

Ve kdo vsaj kako se preveri če je slučajno kriv grelec v pomivalnem stroju?
Nazaj na vrh
Srecko
Član
Član

Pridružen-a: Čet 25 Dec 2003 21:29
Aktiv.: 4.28
Kraj: Okolica Cerkna

PrispevekObjavljeno: Sob Jun 29, 2013 9:33 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

twingo99 je napisal/a:

Ve kdo vsaj kako se preveri če je slučajno kriv grelec v pomivalnem stroju?

Pomeri ga z instrumentom. Think Very Happy

LP Srečko

mrtn
Član
Član

Pridružen-a: Pet 11 Maj 2012 8:14
Aktiv.: 1.22
Kraj: Novo mesto

PrispevekObjavljeno: Sob Jun 29, 2013 9:58 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Glede na čudne zvoke stroja nevem, lahko pa rečem, če grelec ne dela je lahko kriv tudi rele, ki je po možnosti šel rakom žvižgat.

lp
Nazaj na vrh
twingo99
Neznanec
Neznanec

PrispevekObjavljeno: Pon Jul 01, 2013 8:35 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Danes smo uspeili popraviti napako.

Napihnil se je eden od kondenzatorjev, pri komandi plošči.Šel v IR Elektronika,kupil novega, za njega plačal 25 centov, in pomivalni stroj dela kot urca.

Na servisu bi verjetno menjali kar celo komandno ploščo, tako da če bo kdo imel podobno težavo naj me kontaktira in mu dam telefon od mojega serviserja, ker je res dober in pošten.

p.s. žena pa zadovoljna 100 na uro.

še enkrat hvala obema forumašema, da sta se potrudila in mi odgovorila.

lp
Nazaj na vrh
arksi
Član
Član

Pridružen-a: Sre 03 Sep 2008 10:19
Aktiv.: 3.66
Kraj: Dolenjska

PrispevekObjavljeno: Tor Jul 02, 2013 6:40 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

twingo99 je napisal/a:

...
Na servisu bi verjetno menjali kar celo komandno ploščo
...

Točno tako in za omenjeno krmilno ploščo bi odštel kar zajeten kupček €€€.
A ti je potem tvoj serviser svetoval kaj zamenjaj, ali si sam pogruntal, da je treba zamenjati kondenzator?

LP
Nazaj na vrh
twingo99
Neznanec
Neznanec

PrispevekObjavljeno: Sre Jul 03, 2013 10:59 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Žena zadovoljna z serviserjem tako in drugače hehe.

Pogruntal je pa on.
Nazaj na vrh
Dako1
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Pon 12 Jan 2015 23:35
Aktiv.: 0.01

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 12, 2015 11:49 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pozdravljeni.

Imam enak pomivalni stroj, ki trenutno ne pere z vroco vodo. Pred dvemi leti smo zamenjali grelec in je bilo cerka en let mir, nato pa je se enkrat prisel in nekaj menjal na krmilni plosci. Mogoce mi lahko kako pomagas mal sem ze razocaran nad serviserjem in se bojim ce ga poklicem da me bo spet drago kostal? Mislis da je pri meni enaka napaka s tem kondenzatorjem?
Hvala za pomoc.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Energetika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 494 dni