|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
integrerc Član

Pridružen-a: Sob 23 Sep 2006 14:50 Prispevkov: 424 Aktiv.: 1.86 Kraj: Novo mesto
|
Objavljeno: Tor Jul 09, 2013 12:33 pm Naslov sporočila: Pralni stroj Brandt WTC 1033k |
|
|
Pozdravljeni!
Kolegu se je pokvaril pralni stroj Brandt WTC 1033k. Pregledal sem stroj in nisem našel napake. Morda ima kdo servisna navodila ali shemo omenjenega stroja?
lp
_________________ Lep pozdrav! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sonyx Član

Pridružen-a: Sob 06 Okt 2007 10:27 Prispevkov: 453 Aktiv.: 2.10 Kraj: Sevnica
|
Objavljeno: Tor Jul 09, 2013 1:52 pm Naslov sporočila: |
|
|
Kaj pa je s strojem narobe, če ni skrivnost. V samem stroju imaš shemo stroja tam pri elektroniki, če odpreš tisto plastiko. Na tistem listu pa je tudi kako se pride do testnega programa v katerem potem greš po komponentah in probaš locirati napako.
lp
_________________ Drži vodu dok majstori odu.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
integrerc Član

Pridružen-a: Sob 23 Sep 2006 14:50 Prispevkov: 424 Aktiv.: 1.86 Kraj: Novo mesto
|
Objavljeno: Tor Jul 09, 2013 5:28 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ja sem odprl tisto plastiko in ni sheme, oziroma nikakršnega lista ali navodila. Ne dela pa tako.... ko stroj zaženeš zaklene stikalo na vratih, potem malo počaka in nato mu začnejo utripati vse tri lučke in to je vse.
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sonyx Član

Pridružen-a: Sob 06 Okt 2007 10:27 Prispevkov: 453 Aktiv.: 2.10 Kraj: Sevnica
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
integrerc Član

|
Objavljeno: Sre Jul 10, 2013 7:43 am Naslov sporočila: |
|
|
Ja, sem videl da je ta alarm za "ključavnico", vendar ta dela v redu. Sumim na elektroniko, vendar bi se rad nekako prepričal, da imam prav, zato bi rabil servisna navodila....Če ne bom nič našel, bi pa prosil za kontakt tega serviserja.
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Dolfi Član

Pridružen-a: Sob 15 Nov 2008 20:48 Prispevkov: 55 Aktiv.: 0.27
|
Objavljeno: Pet Jul 19, 2013 1:42 pm Naslov sporočila: |
|
|
Če se da narediti poskusi bypass ključavnice narest. To sem jas enkrat naredil na gorenju ko sem nujno rabil delujoč pralni stroj.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 494 dni