|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
tretjic Član

Pridružen-a: Čet 24 Sep 2009 1:19 Prispevkov: 437 Aktiv.: 2.28 Kraj: Postojna
|
Objavljeno: Pon Okt 14, 2013 10:52 pm Naslov sporočila: |
|
|
mucek je napisal/a: |
tretjic je napisal/a: |
Meni je namreč še v garanciji 2x crknil, oba so zamenjali z novim. Tretji zaenkrat dela. |
Hehe, nick bi si moral zamenjati - kitajci to preverjajo in zato je tebi delal šele tretji!
No, kar sem reviewev bral, so bile s 3010 kar težave, je pa bilo tako, da je crknil ali zelo hitro ali pa dela bp. Sam sem očitno imel srečo.
Lp, g |
Na, pa je še tretji izpustil dim. Nekako sem prepričan, da ne bom poizkusil še s četrtim...
Je pa "zanimivo", da je v vmesnih dveh letih, ko sem polnil manjše pakete, delal. Zdaj, ko sem spet začel z večjimi in bi ga končno zares rabil, je pa zdimil...  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mucek Član

Pridružen-a: Tor 01 Avg 2006 10:47 Prispevkov: 5530 Aktiv.: 24.06 Kraj: Domzale
|
Objavljeno: Pon Okt 14, 2013 11:04 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pride jutri k hiši Pulsar 3 ... Zverina. Oglasi se ob priliki na probo
Lp, g
p.s. Kaksen napajalnik imas, da ni to kaj krivo ... Ker switcher na switcher zna biti vcasih malo ... Sitno. _________________ ...lahko pa se tudi motim ... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
program_er Član

Pridružen-a: Sob 08 Mar 2008 13:47 Prispevkov: 2173 Aktiv.: 10.33 Kraj: Maribor (Pohorje)
|
Objavljeno: Pon Okt 14, 2013 11:13 pm Naslov sporočila: |
|
|
Imam tega že 3 leta in sem zadovoljen z njim. 2S2P 6600mAh in 4S1P 5800mAh baterije je zadnji dve leti od aprila do julija polnil skoraj vsako noč (velikokrat na 5A, včasih manj) in še kar zadovoljiva dela Osebno ne nameravam kupovati dražjih polnilcev, dokler se res ne bo pokazalo da/če so vredni cene x10  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
tretjic Član

Pridružen-a: Čet 24 Sep 2009 1:19 Prispevkov: 437 Aktiv.: 2.28 Kraj: Postojna
|
Objavljeno: Pon Okt 14, 2013 11:43 pm Naslov sporočila: |
|
|
Mucek, hvala za vabilo, mogoče pa res pridem pogledat A to gre za tega?
Za to ceno ga bom upal samo skozi šipo gledat
Drugače je bil priključen na 24V akumulator. Izdimil pa je, ko je že končal polnjenje (10S 5800, 15A) in sem izključil balanser...
Mogoče bom zdaj dokončal svojega 840W, ki sem se ga lotil pred leti, ko komercialni teh moči še niso obstajali (pa so prišli pred koncem in je bilo enostavneje kupiti novega). Tistega bom vsaj znal popravit (iCharger ima večino čipov pobrušenih, pa še večplastno vezje je prekurjeno do polovice...).
program_er, si prepričan, da je polnil 4S s 5A? Ker tehnični podatki navajajo, da pri 4S zmore samo okrog 3A... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jospeti Član

Pridružen-a: Tor 13 Jan 2004 12:14 Prispevkov: 170 Aktiv.: 0.72 Kraj: Mengeš
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
lucca brassi Član

Pridružen-a: Ned 01 Feb 2004 12:46 Prispevkov: 4223 Aktiv.: 17.82 Kraj: KOČEVJE
|
Objavljeno: Tor Okt 15, 2013 7:18 am Naslov sporočila: |
|
|
imam tega http://www.robbe.de/power-peak-b6-eq-bid.html zelo zadovoljen
tudi v povezavi z računalnikom deluje odlično . Polnim pa pakete NiMh 14,4V , 11Ah
super dodatek je tale BID ki beleži zgodovino polnjenj in stanje in se ga namesti na baterijo _________________ Moments before detonation ,....... TT
Nazadnje urejal/a lucca brassi Tor Okt 15, 2013 7:20 am; skupaj popravljeno 2 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 494 dni