|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Matej79 Član

Pridružen-a: Ned 11 Sep 2011 21:15 Prispevkov: 342 Aktiv.: 2.04 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Ned Nov 24, 2013 1:27 am Naslov sporočila: |
|
|
Tukaj imaš do dobra potestirano. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
eboc Član

Pridružen-a: Tor 10 Maj 2005 8:42 Prispevkov: 261 Aktiv.: 1.10
|
Objavljeno: Ned Dec 01, 2013 7:13 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ima kdo izkusnje s polnilci za 18650 za par EUR z DX-a/eBay ? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.70 Kraj: Kranj - struževo
|
Objavljeno: Ned Dec 01, 2013 7:20 pm Naslov sporočila: |
|
|
Imam ga z DX in dela brez težav. Vtikač je bil seveda ameriški, ampak to menda ni težava. Dela na 230V. _________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Andrej64 Član

Pridružen-a: Sob 06 Dec 2008 20:27 Prispevkov: 727 Aktiv.: 3.61 Kraj: Ljubljana-Črnuče
|
Objavljeno: Ned Dec 01, 2013 7:52 pm Naslov sporočila: |
|
|
Za silo so, nebi jim pa popolnoma zaupal. Celico sicel lepo napolnijo, vendar se polnenje ne ustavi popolnoma. S tem ni nč narobe, če vzameš celico iz polnilca, ko ta indicira, da je polna, če pa misliš celice puščati dalj časa v samem polnilcu (tudi ko je polnenje zaključeno) pa tole ni ravno pametna izbira. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
eboc Član

Pridružen-a: Tor 10 Maj 2005 8:42 Prispevkov: 261 Aktiv.: 1.10
|
Objavljeno: Ned Dec 01, 2013 9:00 pm Naslov sporočila: |
|
|
(@Aly) lahko zaupas keteri polnilec imas ? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
s59ma Član

Pridružen-a: Čet 21 Feb 2008 12:31 Prispevkov: 634 Aktiv.: 3.01 Kraj: Medvode
|
Objavljeno: Ned Dec 01, 2013 10:23 pm Naslov sporočila: |
|
|
Imam polnilec za 2x 18650 z DX-a (SKU: 13820 ) in deluje brezhibno. Ima evropski vtikač in (pre)kratko priključno vrvico (dolžine samo cca 1m).
Tudi sam ne zaupam preveč poceni kitajski elektroniki, zato vedno polnim le po eno baterijo naenkrat, vedno na negorljivi podlagi (kamen). Po končanem polnjenju odstranim baterijo in ga izključim iz omrežja.
Zaenkrat sem zelo zadovoljen z njim (sploh s ceno). _________________ Na napakah se učimo (pametni se na tujih). |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ElGrigon Član

Pridružen-a: Pon 24 Jul 2006 22:38 Prispevkov: 3883 Aktiv.: 16.87 Kraj: okolica Lenarta
|
Objavljeno: Ned Dec 01, 2013 10:26 pm Naslov sporočila: |
|
|
ElGrigon je napisal/a: |
tozir je napisal/a: |
@ElGrigon: Si slučajno naročil sive UltraFire? Te sem včeraj meril in sem prišel na 1200 mAh. Sem pa podobno razmišljal kot ti ko sem jih kupil  |
Ne sedaj sem vzel SingFire .
Me pa žalosti, da se že pakira in čaka na pošiljanje več kot dva tedna. Ta FastTech je kot DX. |
Sedaj sem si na jasnem zakaj se je zavlačevalo. Pisal sem mail in dobil odgovor, da ne morejo poslati Lithium baterij, ker se zna zgoditi, da jih zavrnejo med pošiljanjem.
Kupnino sem dobil povrnjeno. _________________ lp, ElGrigon |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Matej79 Član

Pridružen-a: Ned 11 Sep 2011 21:15 Prispevkov: 342 Aktiv.: 2.04 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Ned Dec 01, 2013 11:23 pm Naslov sporočila: |
|
|
Če nebi bil tak nejeverni Tomaž, in pogledal ter prebral katero od povezav, ki sem jih podal v predhodnjih dveh objavah bi ti bilo marsikaj dosti prej jasno. Ampak očitno se nekateri tukaj trudijo zastonj, da lahko drugi po daljši poti prihajajo do rešitev. Že mora biti tako. In ja, kitajci so prepovedali letalski promet za vse baterije, ki niso del kupljene naprave, in ne samo za baterije z litijevo kemijo. Razlog? Številne letalske nesreče. Kar pa je še največji kretenizem, je pa itak, da je do nesreč najpogosteje prihajalo zaradi uporabe litijeve kemije v samem letalu in ne toliko zaradi tovora, slabega pakiranja in ravnanja s pošiljkami itd, itd. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 494 dni