|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
joccc Član

Pridružen-a: Tor 17 Apr 2012 15:36 Prispevkov: 47 Aktiv.: 0.29 Kraj: kamnik
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
joccc Član

|
Objavljeno: Sob Mar 22, 2014 6:52 pm Naslov sporočila: |
|
|
vprsnje za enokoder kabel oziiroma konektor me zanima kaj bi mi kdo priporocal Sam mam namen uporabiti sub konekotor 15 polni predvidevam da je dovol dober in mocen sej gre samo signali po njem in 5v a ma keri bolso idejo .
_________________ Pozdrav še naprej .
---------------------------------------------------------
(celo živlenje se učim pa vseno vem zelo malo ) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
protoncek Član

Pridružen-a: Sre 31 Jan 2007 9:41 Prispevkov: 9573 Aktiv.: 42.76 Kraj: Mengeš
|
Objavljeno: Sob Mar 22, 2014 8:53 pm Naslov sporočila: |
|
|
Hm...daj čisto spotoma, enkrat, ko boš imel preveč časa, čisto slučajno klikni tisto rdečo besedico, kjer piše "Pravila" in si jih še enkrat preberi. Zakaj še enkrat? Ker si jih ob registraciji moral prebrati, saj si jih sprejel. Med drugim piše: Pišite slovensko...
Namreč:
dajtimenipovejkakobitikarkolilahkovedelkajjpomenimojaprošnjačepišembrezločilvelikihzačetnicinpodobnenavlake???
Pravilna oblika je osnova, da kdorkoli to bere sploh ve, zakaj gre ne da bi moral tvoj stavek brez vejic, pik, velikih začetnic in ostalega petkrat prebrati...
da ne rečem da čeprav mogoče pišeš na tablici, tudi ona ima šumnike...
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Desso Član

Pridružen-a: Pon 15 Avg 2011 14:42 Prispevkov: 237 Aktiv.: 1.41 Kraj: Polzela
|
Objavljeno: Sob Mar 22, 2014 8:58 pm Naslov sporočila: |
|
|
protoncek je napisal/a: |
Hm...daj čisto spotoma, enkrat, ko boš imel preveč časa, čisto slučajno klikni tisto rdečo besedico, kjer piše "Pravila" in si jih še enkrat preberi. Zakaj še enkrat? Ker si jih ob registraciji moral prebrati, saj si jih sprejel. Med drugim piše: Pišite slovensko...
Namreč:
dajtimenipovejkakobitikarkolilahkovedelkajjpomenimojaprošnjačepišembrezločilvelikihzačetnicinpodobnenavlake???
Pravilna oblika je osnova, da kdorkoli to bere sploh ve, zakaj gre ne da bi moral tvoj stavek brez vejic, pik, velikih začetnic in ostalega petkrat prebrati...
da ne rečem da čeprav mogoče pišeš na tablici, tudi ona ima šumnike... |
Protonček, bravo. Soglašam!
Lp, D
_________________ Čas rani vse cele! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
rudiP Član

Pridružen-a: Tor 07 Avg 2007 15:30 Prispevkov: 1234 Aktiv.: 5.67 Kraj: KOPER
|
Objavljeno: Sob Mar 22, 2014 9:04 pm Naslov sporočila: |
|
|
joccc je napisal/a: |
se strinjam pri nas res ni nic zastonj in cezdalje slabse bo no pa to ni tema za tukaj sam sem mislil da je kaka moznost da se ognem davku preko firme. |
Kaj delate toliko galame okoli DDVja. Zavedati se morate, da DDV ni vaš ampak od cesarja. Meni je že dolgo jasno, da DDV prikazan na izdanem računu ni moj, da ga plača kupec, sam pa ga preusmerim na DURS.
_________________ Lep pozdrav iz Kopra Rudi |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
joccc Član

|
Objavljeno: Sob Mar 22, 2014 10:33 pm Naslov sporočila: |
|
|
Se opravičujem vsem ,ki berete moje nerzumevajoče poste(bom s tem postom nehal pisat). Ja včasih napišem kaj na hitro in povrhu tega mi nagaja še tipkovnica. Drugače pa ,počutim se kot pri pouku slovenščine,ne pa na forumu elektronike. Ja šumniki pa mi delajo težave,zaradi tega ,ker jih prej ni bilo na določenih napravah ker je zaradi njih v nekaterih sistemih veliko težav in podzavestno pišem brez. Vsem skupaj se šenkrat opravičujem.
|
Nazaj na vrh |
|
 |
protoncek Član

Pridružen-a: Sre 31 Jan 2007 9:41 Prispevkov: 9573 Aktiv.: 42.76 Kraj: Mengeš
|
Objavljeno: Sob Mar 22, 2014 10:46 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tukaj pouk slovenščine nima veze. Vedeti moraš da so na forumu ljudje s cele slovenije in posledično govorijo veliko narečij. Če zdaj ti pišeš bolj "po domače" se kaj lahko zgodi da te recimo nek prekmurec ali primorec ne bo razumel, enako kot ti njega ne boš če bo napisal v svojem narečju, se strinjaš? Ravno zato je najbolje da se piše pravilno slovensko, pa te bodo razumeli vsi in po vsej verjetnosti tudi odgovorili.
Druga stvar pa je če si pouk slovenščine videl samo od zunaj učilnice...tu nastopi večja težava...
Glede šumnikov - le-ti so že toliko časa na vseh napravah da to ni ravno uporaben izgovor. Tudi sam imam iPad in vem, da je lažje pritisnit C kot pa držat in povleči gor. Dlje traja. Ampak je pa slovensko. Ne razumem zakaj se nekateri tako sramujejo slovenskega jezika.
Namig: spodaj imaš gumb "Predogled". Klikni nanj, preberi svoj post , ga POPRAVI in šele potem klikni na "Objavi". Bodo vsi bolj zadovoljni, tudi ti, saj boš dobil več uporabnih odgovorov. Saj se nikoli ne mudi tako zelo, da ne bi imel časa vsaj enkrat preleteti svoje pisanje pred objavo.
Med drugim - ali nisi vsaj malo ponosen, ker si član foruma, za katerega pravijo da pišemo lepše slovensko kot forum, kjer pišejo slavisti? Jaz sem.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
joccc Član

|
Objavljeno: Sob Mar 22, 2014 11:06 pm Naslov sporočila: |
|
|
Strinjam se da da se lažje razume . No nevem sem res tok nerazumljivo napisu a kako. No ta tema ni za tukaj in bom zaključil. Glede sramovanja jezika pa ti lahko povem da se ga čisto nič ne sramujem. Pa še to tvoje namigovanje o tem koliko sem obiskoval pouk mi deluje provokacija. (Sam ne delam razlik med nobenim in v katerem koli smislu in mislim da jih nebi smel nihče,nobeden ni brez napak in vsakdo nekaj ve.)
|
Nazaj na vrh |
|
 |
frenki Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26 Prispevkov: 6735 Aktiv.: 28.41 Kraj: Ljubljana (JN76GB)
|
Objavljeno: Sob Mar 22, 2014 11:24 pm Naslov sporočila: |
|
|
joccc je napisal/a: |
... sem res tok nerazumljivo napisu a kako. No ta tema ni za tukaj in bom zaključil. ... |
Res! Svetujem branje pravil! V nasprotnem primeru bom naslednji prispevek v tem stilu sankcioniral!
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 497 dni