www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Smeti, offtopic, izigravanje pravil
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2

Objavi novo temo   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Testni forum, brisano, smeti, offtopic
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
joccc
Član
Član

Pridružen-a: Tor 17 Apr 2012 15:36
Aktiv.: 0.29
Kraj: kamnik

PrispevekObjavljeno: Pet Mar 21, 2014 11:47 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ja bomo pa mogli ddv placat Sad no se ena slika mosta

20140308_182145.jpg
 Opis:
 Velikost datoteke:  2.58 MB
 Pogledana:  41 krat

20140308_182145.jpg

Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
joccc
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sob Mar 22, 2014 6:52 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

vprsnje za enokoder kabel oziiroma konektor me zanima kaj bi mi kdo priporocal Sam mam namen uporabiti sub konekotor 15 polni predvidevam da je dovol dober in mocen sej gre samo signali po njem in 5v a ma keri bolso idejo . Smile
Nazaj na vrh
protoncek
Član
Član

Pridružen-a: Sre 31 Jan 2007 9:41
Aktiv.: 42.76
Kraj: Mengeš

PrispevekObjavljeno: Sob Mar 22, 2014 8:53 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hm...daj čisto spotoma, enkrat, ko boš imel preveč časa, čisto slučajno klikni tisto rdečo besedico, kjer piše "Pravila" in si jih še enkrat preberi. Zakaj še enkrat? Ker si jih ob registraciji moral prebrati, saj si jih sprejel. Med drugim piše: Pišite slovensko...

Namreč:
dajtimenipovejkakobitikarkolilahkovedelkajjpomenimojaprošnjačepišembrezločilvelikihzačetnicinpodobnenavlake???

Pravilna oblika je osnova, da kdorkoli to bere sploh ve, zakaj gre ne da bi moral tvoj stavek brez vejic, pik, velikih začetnic in ostalega petkrat prebrati...
da ne rečem da čeprav mogoče pišeš na tablici, tudi ona ima šumnike...
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Desso
Član
Član

Pridružen-a: Pon 15 Avg 2011 14:42
Aktiv.: 1.41
Kraj: Polzela

PrispevekObjavljeno: Sob Mar 22, 2014 8:58 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

protoncek je napisal/a:
Hm...daj čisto spotoma, enkrat, ko boš imel preveč časa, čisto slučajno klikni tisto rdečo besedico, kjer piše "Pravila" in si jih še enkrat preberi. Zakaj še enkrat? Ker si jih ob registraciji moral prebrati, saj si jih sprejel. Med drugim piše: Pišite slovensko...

Namreč:
dajtimenipovejkakobitikarkolilahkovedelkajjpomenimojaprošnjačepišembrezločilvelikihzačetnicinpodobnenavlake???

Pravilna oblika je osnova, da kdorkoli to bere sploh ve, zakaj gre ne da bi moral tvoj stavek brez vejic, pik, velikih začetnic in ostalega petkrat prebrati...
da ne rečem da čeprav mogoče pišeš na tablici, tudi ona ima šumnike...

Protonček, bravo. Soglašam!
Lp, D

rudiP
Član
Član

Pridružen-a: Tor 07 Avg 2007 15:30
Aktiv.: 5.67
Kraj: KOPER

PrispevekObjavljeno: Sob Mar 22, 2014 9:04 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

joccc je napisal/a:
se strinjam pri nas res ni nic zastonj in cezdalje slabse bo no pa to ni tema za tukaj sam sem mislil da je kaka moznost da se ognem davku preko firme.

Kaj delate toliko galame okoli DDVja. Zavedati se morate, da DDV ni vaš ampak od cesarja. Meni je že dolgo jasno, da DDV prikazan na izdanem računu ni moj, da ga plača kupec, sam pa ga preusmerim na DURS.

joccc
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sob Mar 22, 2014 10:33 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Se opravičujem vsem ,ki berete moje nerzumevajoče poste(bom s tem postom nehal pisat). Ja včasih napišem kaj na hitro in povrhu tega mi nagaja še tipkovnica. Drugače pa ,počutim se kot pri pouku slovenščine,ne pa na forumu elektronike. Ja šumniki pa mi delajo težave,zaradi tega ,ker jih prej ni bilo na določenih napravah ker je zaradi njih v nekaterih sistemih veliko težav in podzavestno pišem brez. Vsem skupaj se šenkrat opravičujem.
Nazaj na vrh
protoncek
Član
Član

Pridružen-a: Sre 31 Jan 2007 9:41
Aktiv.: 42.76
Kraj: Mengeš

PrispevekObjavljeno: Sob Mar 22, 2014 10:46 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tukaj pouk slovenščine nima veze. Vedeti moraš da so na forumu ljudje s cele slovenije in posledično govorijo veliko narečij. Če zdaj ti pišeš bolj "po domače" se kaj lahko zgodi da te recimo nek prekmurec ali primorec ne bo razumel, enako kot ti njega ne boš če bo napisal v svojem narečju, se strinjaš? Ravno zato je najbolje da se piše pravilno slovensko, pa te bodo razumeli vsi in po vsej verjetnosti tudi odgovorili.
Druga stvar pa je če si pouk slovenščine videl samo od zunaj učilnice...tu nastopi večja težava...
Glede šumnikov - le-ti so že toliko časa na vseh napravah da to ni ravno uporaben izgovor. Tudi sam imam iPad in vem, da je lažje pritisnit C kot pa držat in povleči gor. Dlje traja. Ampak je pa slovensko. Ne razumem zakaj se nekateri tako sramujejo slovenskega jezika.

Namig: spodaj imaš gumb "Predogled". Klikni nanj, preberi svoj post , ga POPRAVI in šele potem klikni na "Objavi". Bodo vsi bolj zadovoljni, tudi ti, saj boš dobil več uporabnih odgovorov. Saj se nikoli ne mudi tako zelo, da ne bi imel časa vsaj enkrat preleteti svoje pisanje pred objavo.

Med drugim - ali nisi vsaj malo ponosen, ker si član foruma, za katerega pravijo da pišemo lepše slovensko kot forum, kjer pišejo slavisti? Jaz sem. Applause
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
joccc
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sob Mar 22, 2014 11:06 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Strinjam se da da se lažje razume . No nevem sem res tok nerazumljivo napisu a kako. No ta tema ni za tukaj in bom zaključil. Glede sramovanja jezika pa ti lahko povem da se ga čisto nič ne sramujem. Pa še to tvoje namigovanje o tem koliko sem obiskoval pouk mi deluje provokacija. (Sam ne delam razlik med nobenim in v katerem koli smislu in mislim da jih nebi smel nihče,nobeden ni brez napak in vsakdo nekaj ve.)
Nazaj na vrh
frenki
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26
Aktiv.: 28.41
Kraj: Ljubljana (JN76GB)

PrispevekObjavljeno: Sob Mar 22, 2014 11:24 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

joccc je napisal/a:
... sem res tok nerazumljivo napisu a kako. No ta tema ni za tukaj in bom zaključil. ...

Res! Svetujem branje pravil! V nasprotnem primeru bom naslednji prispevek v tem stilu sankcioniral!

offtopic rulez :closed:
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Testni forum, brisano, smeti, offtopic Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Stran 2 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 497 dni