|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
lamela123 Član

Pridružen-a: Sob 10 Mar 2012 15:15 Prispevkov: 235 Aktiv.: 1.45 Kraj: Celje
|
Objavljeno: Pon Maj 05, 2014 9:37 am Naslov sporočila: Popravilo - obnova "vintage" VHS kamere |
|
|
Lep pozdrav!
Imam VHS kamero Panasonic nv-m7. Problem je sledeč... ob vklopu kamere se na televiziji pojavi slika, ki pa v roku 10. sekund popolnoma potemni in izgine. Če kamero izključim in vključim nazaj, se slika spet pojavi in zopet počasi izginja. Kot izginja mislim na to, da potemni, kot bi nekdo "dimal" luč v prostoru. Kamero sem rastavil tako daleč, da lahko cel komplet leč s priradajočim vezjem in topom držim v roki.
Naj še povem, da je problem tudi z ekranom na kameri, ki se sploh ne vključi in pa kamera nima zvoka na izhodu, ampak to ni trenutno tako važno, najprej bi se lotil izginjanja slike. Imam nekaj izkušenj s televizorji, radiji na lampe,... kar nekaj sem jih že popravil.
Mi lahko kdo svetuje? Vem, da ste na tem forumu pravi "mački" za CRT-je in te zadeve...
Link na shemo vezja:
Panasonic NV-M7 _________________ Lep pozdrav! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
. Član

Pridružen-a: Ned 19 Sep 2004 22:04 Prispevkov: 16777193 Aktiv.: 70622.01
|
Objavljeno: Pon Maj 05, 2014 11:05 am Naslov sporočila: |
|
|
Brisana vsebina odstranjenega uporabnika. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
lamela123 Član

Pridružen-a: Sob 10 Mar 2012 15:15 Prispevkov: 235 Aktiv.: 1.45 Kraj: Celje
|
Objavljeno: Pon Maj 05, 2014 4:36 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sem veldel da bom našel enega majstra Bom zamenjal in sporočim nazaj. _________________ Lep pozdrav! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 9 dni