|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
USB_Tm Član

Pridružen-a: Sob 09 Dec 2006 16:49 Prispevkov: 19 Aktiv.: 0.08
|
Objavljeno: Sob Dec 09, 2006 5:20 pm Naslov sporočila: Deformatiranje USB-ja |
|
|
Pozdravljeni!
Ko sem formatiral disk sem v računalniku pustil (pozabil) priključen USB ključ. Tako sem med formatiranjem izgubil vse podatke na USB-ju.
Ker so bili na USB-ju shranjeni pomembni podatki, sem poskusil deformatirati USB , vendar mi do zdaj to še ni uspelo.
Pogledal sem že pod temo unformat a: v WinXP, žal so programi namenjeni deformatiranju disket.
Če ima kdo že izkušnje, oziroma rešitev za reševanja problema, prosim napišite na forum.
Hvala, pozdrav!  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
igo Član

Pridružen-a: Sre 11 Okt 2006 19:11 Prispevkov: 3641 Aktiv.: 15.97
|
Objavljeno: Sob Dec 09, 2006 6:13 pm Naslov sporočila: |
|
|
Zdravo.
Med iskanjem programčka, ki bi unformatiral disketo, sem našel mnogo takih, ki znajo unformatirati tudi USB ključ.
Takrat sem za kolegico iskal takega, ki nima omejitve z velikostjo datotek.
Katerega bi pa drugače uporabil, pa sem tudi napisal. Vendar si najprej obnovi definicije v tvojem protivirusnem programu .
LP, Igor _________________ Teoretično je praksa posledica teorije, praktično je pa ravno obratno. (igo 2001)
LP, Igor |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
cupacup Član

Pridružen-a: Tor 20 Jul 2004 21:28 Prispevkov: 68 Aktiv.: 0.29 Kraj: Tam kjer ma mraz mlade
|
Objavljeno: Sob Dec 09, 2006 6:23 pm Naslov sporočila: |
|
|
nekaj programov:
HandyRecovery
Restoration
FreeUndelete
filerecovery
stran http://www.ubcd4win.com/contents.htm poglej pod recovery |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mucek Član

Pridružen-a: Tor 01 Avg 2006 10:47 Prispevkov: 5537 Aktiv.: 24.03 Kraj: Domzale
|
Objavljeno: Ned Dec 10, 2006 12:38 am Naslov sporočila: |
|
|
še:
getdataback for ntfs in
getdataback for fat32
LP, Grega |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
USB_Tm Član

|
Objavljeno: Ned Dec 10, 2006 8:05 pm Naslov sporočila: |
|
|
Hvala vam za predlagane rešitve (programe)!
Po dogotrajnih inštalacijah (več raznih programov, ki ste mi jih predlagal), mi je ustrezal (deloval) GetDataBack (demo). S pomočjo tega program sem našel podatke, vendar jih nisem mogel obnoviti (demo). Tako sem snel program prek eMula s serijsko številko in stvar je delovala. Priporočal ga bi vsem!
LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
USB_Tm Član

|
Objavljeno: Ned Dec 10, 2006 8:20 pm Naslov sporočila: |
|
|
Joj, mam pa še en problem. Zdaj bi rad formatiral USB, ker ga ne morem odpreti (prosim vstavite disk) ko je vstavljen, formaterati ga ne morem ne v Winsih XP ne v MS-DOS-u.
Imate kake rešitve?
LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jur Član

Pridružen-a: Pet 02 Dec 2005 14:45 Prispevkov: 5142 Aktiv.: 21.65 Kraj: [color=zelena]Ljubljana[/color]
|
Objavljeno: Pon Dec 11, 2006 10:48 am Naslov sporočila: |
|
|
Taka diagnoza je običajna, če hočeš formatirati napačno črko od usb ključa (primer: format f: namesto format g:), ali pa poizkušaš formatirati CD ali DVD.
Jur |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
bferlic Član

Pridružen-a: Tor 09 Dec 2003 17:28 Prispevkov: 99 Aktiv.: 0.42 Kraj: Brezula, Rače
|
Objavljeno: Pon Dec 11, 2006 1:53 pm Naslov sporočila: |
|
|
Start->Zazeni->compmgmt.msc
Storage->Disk management
Pa ce ga tu vidis, probaj sformatirat. Ce ne gre, izbrisi particijo in jo ponovno ustvari in formatiraj.
LP Bostjan |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
USB_Tm Član

|
Objavljeno: Čet Dec 14, 2006 3:00 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pozdravljeni!
Problem je bil v zbrisani particiji, tako, da sem moral prvič usvariti novo particijo na USB-ju, tam ko sem jo zbrisat, torej v (Inštalaciji windowsov)glej 1. sporočilo, in nato formatiral v windowsih in stvar deluje!
Lep pozdrav! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 7 dni