Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
bajta Član

Pridružen-a: Čet 16 Nov 2006 14:55 Prispevkov: 147 Aktiv.: 0.65 Kraj: Črnuče
|
Objavljeno: Tor Jan 23, 2007 2:28 pm Naslov sporočila: Eagle print |
|
|
Hello..
fantje mene pa zanima nekaj cisto banalnega Pri veliko vodicih vidim, da si ljudje sprintajo vec manjsih vezij na folijo, ki jo potem prelikajo na baker. Torej zanima me kako to naredijo...jaz v eaglu iscem kaksen print gumbek, ki bi omogocil da isto vezje pac natisne veckrat na en A4 list...da lahko jedkas vec vezij naenkrat na isti ploscici...saj veste kaj mislim
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
. Član

Pridružen-a: Ned 19 Sep 2004 22:04 Prispevkov: 16777193 Aktiv.: 70650.90
|
Objavljeno: Tor Jan 23, 2007 2:36 pm Naslov sporočila: |
|
|
Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jur Član

Pridružen-a: Pet 02 Dec 2005 14:45 Prispevkov: 5142 Aktiv.: 21.65 Kraj: [color=zelena]Ljubljana[/color]
|
Objavljeno: Tor Jan 23, 2007 2:44 pm Naslov sporočila: |
|
|
V board programu skopiraš (klik na cut!! cut namesto copy je idiotsko, ampak tako je....) celo vezje in narediš paste v željeni količini. Potem izpišeš.
Jur
Nazadnje urejal/a jur Tor Jan 23, 2007 2:55 pm; skupaj popravljeno 1 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
bajta Član

|
Objavljeno: Tor Jan 23, 2007 2:49 pm Naslov sporočila: |
|
|
jur je napisal/a: |
V board programu skopiraš (klik na cut!!) celo vezje in narediš paste v željeni količini. Potem izpišeš.
Jur |
to sem poskusal( ker je nekako straighforward ) pa nikakor nisem uspel odtrgati celega vezja naenkrat...sem potem obupal...bom se enkrat probal hvala
edit: ok sem prekopiral...sel sem po postopku da sem vse grupiral oz. oznacil in potem stisnil cut z levim gumbom nekje na vezju. Vendar pa mi pri lepjenju nazaj pokaze samo sledi brez padov...
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jur Član

Pridružen-a: Pet 02 Dec 2005 14:45 Prispevkov: 5142 Aktiv.: 21.65 Kraj: [color=zelena]Ljubljana[/color]
|
Objavljeno: Tor Jan 23, 2007 2:56 pm Naslov sporočila: |
|
|
Garantirano se da skopirati, do zadnjega koščka. Pred kopiranjem morajo biti vključeni (aktivni) pravi layerji.
Res pa zna kopiranje nagajati. Sem mislil, da sem edini, ki ga kopiranje *ebe v glavo (v board).
Jur
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
NeoTO Član

Pridružen-a: Pon 28 Mar 2005 19:19 Prispevkov: 2752 Aktiv.: 11.59 Kraj: Trzic
|
Objavljeno: Tor Jan 23, 2007 3:27 pm Naslov sporočila: |
|
|
Meni printanje iz eagla na prosojnice ne deluje čisto dobro (tiskalnik toliko barve gor nalije, da barva razpoka...), zato vezja najprej izvozim v BMP z visokim DPI, potem pa te slike uvozim v Word, kjer jim enostavno kopiram kot slike. Zanimivo je, da se v .bmp shrani tudi podatek o DPI in word pravilno določi velikost slike in je ni potrebno po velikosti čisto nič prilagajati.
_________________ Lp,
Matevž |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
bajta Član

|
Objavljeno: Tor Jan 23, 2007 3:31 pm Naslov sporočila: |
|
|
mi prosim potem poves celotni tvoj postopek...ko vezje narises in zrutiras, dolocis meje ploscice...ko je pripravljeno na print no..kaj naredis? Jaz izberem samo layer bottom in pads..pa mi nikakor ne rata skopirati padov...sledi so brez problemov, napisi tudi...padi pa ne
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jur Član

|
Objavljeno: Tor Jan 23, 2007 3:57 pm Naslov sporočila: |
|
|
Kopiranje: najprej board datoteko preimenuješ v neko drugo ime. Zato, da Eagle no more boarda primerjati z shemo. Pri kopiranju se elementi podvojujejo, to ne ustreza shemi in konec. Potem izbereš celo vezje z klikom na group. Potem klikneš na gumb cut. Potem klikneš na paste (večkrat). Rezultat je na priloženi sliki. Kopirano je srednje vezje. Postopek kopiranja (cut) sem moral narediti večkrat, ker [cenzurirano] ni hotelo skopirati v buffer. To se redno dogaja. [cenzurirano]
V tem primeru sem pustil aktivne vse layerjem zato so skopirani tudi elementi. Za tiskanje je to odveč.
Problem pri kopiranju (manjkajoči padi) je lahko zaradi "legalne" (črne) verzije programa.
Jur
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
58.81 KB |
Pogledana: |
16 krat |

|
Nazadnje urejal/a jur Tor Jan 23, 2007 4:02 pm; skupaj popravljeno 1 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
bajta Član

|
Objavljeno: Tor Jan 23, 2007 4:01 pm Naslov sporočila: |
|
|
aaaa..zdaj pa gre Sment ta eagle z njegovim sinhronim delovanjem prav tezi Hvala!
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Highlag Član

Pridružen-a: Pet 23 Jan 2004 20:42 Prispevkov: 4034 Aktiv.: 16.99 Kraj: Črnuče
|
Objavljeno: Tor Jan 23, 2007 6:08 pm Naslov sporočila: |
|
|
Hec pri kopiranju z ukazom Cut je v tem, da moraš po ukazu Cut klikniti z desnim klikom na miši. No vsaj pri kopiranju elementov med knjižnicami je to potrebno.
_________________ If at first you don't succeed, destroy all evidence that you tried. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
saso Član

Pridružen-a: Čet 18 Mar 2004 10:16 Prispevkov: 510 Aktiv.: 2.15 Kraj: Trbovlje
|
Objavljeno: Sre Jan 24, 2007 8:17 am Naslov sporočila: |
|
|
Za P-CAD in PROTEL DXP uporabljam program CAM-TASTIC za tovrstno izdelavo panelov.
_________________ LP
Sašo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|