www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

NIKOJ TV SERVICE MENU

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Zabavna elektronika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
LENUH
Član
Član

Pridružen-a: Pon 06 Nov 2006 15:13
Aktiv.: 0.17
Kraj: vreme

PrispevekObjavljeno: Sob Jan 27, 2007 12:19 am    Naslov sporočila:  NIKOJ TV SERVICE MENU Odgovori s citatom

Spoštovani!

Tv NIKOJ model. mz3035 made in Turky. Morda kdo ve, kako v servisni meni, saj je slika stisnjena po vertikali kot, da je v formatu 16:9. Tv je 50hz in format 4:3...katodna cev 70cm ...v rsnici je 66cm, malo zaobljena . Potrebna je tudi ost-west korekcija. Na čelni strani tv-ja so tipke p+ , p-, v+, v-, poskušal sem vsemogoče kombinacije a mi ne uspe priti v servisni menu.

Lep pozdrav
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
jur
Član
Član

Pridružen-a: Pet 02 Dec 2005 14:45
Aktiv.: 21.65
Kraj: [color=zelena]Ljubljana[/color]

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 29, 2007 10:41 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

www,google,com:
tv <model ali chasis televizorja> service manual
tv <model ali chasis televizorja> schematic
običajno najde nekaj uporabnega.

Jur
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
LENUH
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 31, 2007 12:07 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Preletel googlea podolgem in počez. Morda je še kje kak serviser, ki bi znal svetovati ??? ali pa bo treba v Turčijo Smile Vseeno se mi zdi škoda, da bi tv končal na javnem odpadu zaradi take " malenkosti ".
Nazaj na vrh
igo
Član
Član

Pridružen-a: Sre 11 Okt 2006 19:11
Aktiv.: 15.97

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 31, 2007 1:04 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Allo, allo. This is Lubiana, calling Turkey, over.
?
Please send me TFM (the fuc***g manual), over.
!
Else I putTV(Sava, Donau, Black Sea, Turkey coast); over
:s
Then I buyTV(!Turkey);

Ali vsaj piše, kdo je proizvajalec? Da jim lahko pošlješ e-pošto direktno , naj ti pošljejo navodila za uporabo. Sicer pa bi moral imeti navodila tudi uradni zastopnik ali trgovina, kjer si kupil TV.
LP,
Igor

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
LENUH
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 04, 2007 10:38 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ok...vidim, da sprašujem maloverjetno rešljiv problem, ker sem ta tv dobil od prijatelja. Menda, ga je pobral nekje na javnem odpadu v Italiji. Jaz osebno nisem nikoli kupil TV sprejemnika, ker mislim , da je to " kišta " za poneumljanje ljudi. Seveda pa jih popravljam že vrsto let in večino časa jih gledam od zadaj, da ne vidim kaj kažejo spredaj....torej bi kdo rekel " ta pa je res....." No saj ni tako pomembno, se tolažim s tem, da večina ljudi gleda tv iz sprednje strani...... lep pozdrav.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Zabavna elektronika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 7 dni