|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
LENUH Član

Pridružen-a: Pon 06 Nov 2006 15:13 Prispevkov: 38 Aktiv.: 0.17 Kraj: vreme
|
Objavljeno: Sob Jan 27, 2007 12:19 am Naslov sporočila: NIKOJ TV SERVICE MENU |
|
|
Spoštovani!
Tv NIKOJ model. mz3035 made in Turky. Morda kdo ve, kako v servisni meni, saj je slika stisnjena po vertikali kot, da je v formatu 16:9. Tv je 50hz in format 4:3...katodna cev 70cm ...v rsnici je 66cm, malo zaobljena . Potrebna je tudi ost-west korekcija. Na čelni strani tv-ja so tipke p+ , p-, v+, v-, poskušal sem vsemogoče kombinacije a mi ne uspe priti v servisni menu.
Lep pozdrav |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jur Član

Pridružen-a: Pet 02 Dec 2005 14:45 Prispevkov: 5142 Aktiv.: 21.65 Kraj: [color=zelena]Ljubljana[/color]
|
Objavljeno: Pon Jan 29, 2007 10:41 am Naslov sporočila: |
|
|
www,google,com:
tv <model ali chasis televizorja> service manual
tv <model ali chasis televizorja> schematic
običajno najde nekaj uporabnega.
Jur |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
LENUH Član

|
Objavljeno: Sre Jan 31, 2007 12:07 am Naslov sporočila: |
|
|
Preletel googlea podolgem in počez. Morda je še kje kak serviser, ki bi znal svetovati ??? ali pa bo treba v Turčijo Vseeno se mi zdi škoda, da bi tv končal na javnem odpadu zaradi take " malenkosti ". |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
igo Član

Pridružen-a: Sre 11 Okt 2006 19:11 Prispevkov: 3641 Aktiv.: 15.97
|
Objavljeno: Sre Jan 31, 2007 1:04 am Naslov sporočila: |
|
|
Allo, allo. This is Lubiana, calling Turkey, over.
?
Please send me TFM (the fuc***g manual), over.
!
Else I putTV(Sava, Donau, Black Sea, Turkey coast); over
:s
Then I buyTV(!Turkey);
Ali vsaj piše, kdo je proizvajalec? Da jim lahko pošlješ e-pošto direktno , naj ti pošljejo navodila za uporabo. Sicer pa bi moral imeti navodila tudi uradni zastopnik ali trgovina, kjer si kupil TV.
LP,
Igor _________________ Teoretično je praksa posledica teorije, praktično je pa ravno obratno. (igo 2001)
LP, Igor |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
LENUH Član

|
Objavljeno: Ned Feb 04, 2007 10:38 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ok...vidim, da sprašujem maloverjetno rešljiv problem, ker sem ta tv dobil od prijatelja. Menda, ga je pobral nekje na javnem odpadu v Italiji. Jaz osebno nisem nikoli kupil TV sprejemnika, ker mislim , da je to " kišta " za poneumljanje ljudi. Seveda pa jih popravljam že vrsto let in večino časa jih gledam od zadaj, da ne vidim kaj kažejo spredaj....torej bi kdo rekel " ta pa je res....." No saj ni tako pomembno, se tolažim s tem, da večina ljudi gleda tv iz sprednje strani...... lep pozdrav. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 6 dni