|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
cupacup Član

Pridružen-a: Tor 20 Jul 2004 21:28 Prispevkov: 68 Aktiv.: 0.29 Kraj: Tam kjer ma mraz mlade
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ljudsko Član

Pridružen-a: Pon 31 Mar 2008 8:19 Prispevkov: 1184 Aktiv.: 5.65 Kraj: Koroška-Mežica
|
Objavljeno: Pon Apr 20, 2009 9:25 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jaz sem si naredil ta programator in ga priklopil na usb, ampak mi v windowsih napiše, da je zaznana neznana naprava. V mapi iz org. strani so tudi neki driverji za windowse, neki sistemski fajli. Kaj moram narediti s tem? Mi lahko kdo pove, kako usposobim ta programator...
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sebastjan.kamensek Član

Pridružen-a: Sob 26 Jul 2008 11:04 Prispevkov: 1029 Aktiv.: 5.00 Kraj: Škofja Loka
|
Objavljeno: Sre Apr 22, 2009 11:09 pm Naslov sporočila: |
|
|
Verjetno boš moral ročno dodati gonilnike. Greš pod nadzorna plošča,dodajanje stojne opreme, najdeš svojo napravo, lastnosti, potem pa ti piše imam disk, in samo poklikaš pot do mape kjer maš shranjene te sistemske datoteke, potem pa samo še ponovni zagon, pa bi moglo delat.
Ves problem se skriva, ker vindovsi ne najdejo ustreznih gonilnikov za tvojo napravo. Jo sicer zaznajo na portu, ampak ker naprava ni plug&play je pač potrebno namestit gonilnike...
l.p.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ljudsko Član

Pridružen-a: Pon 31 Mar 2008 8:19 Prispevkov: 1184 Aktiv.: 5.65 Kraj: Koroška-Mežica
|
Objavljeno: Čet Apr 23, 2009 8:21 am Naslov sporočila: |
|
|
Hvala..Sedaj mislim, da bi moglo delat, ko bom priklopil ciljni čip za programiranje. Ampak ko sem namestil driver, mi ga je lepo prepoznalo in vse, le da mi je na konco napisalo tole, kar je na prvi sliki..v device managerju pa ga tudi prepozna, vendar je zraven klicaj...
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
143.29 KB |
Pogledana: |
20 krat |

|
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
146.68 KB |
Pogledana: |
16 krat |

|
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ljudsko Član

|
Objavljeno: Čet Apr 23, 2009 11:28 am Naslov sporočila: |
|
|
Na računalniku imam usb 2.0 vodilo, pa mi je programator vseeno zaznalo. V biosih sem odkljukal možnost usb controller, nekaj takega. Nisem pa še poskusil programirati.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 494 dni