Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
borber Član

Pridružen-a: Pon 23 Maj 2005 8:40 Prispevkov: 3111 Aktiv.: 13.13 Kraj: LJUBLJANA
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dragoon Član

Pridružen-a: Čet 03 Maj 2007 21:51 Prispevkov: 452 Aktiv.: 2.05 Kraj: Trojane
|
Objavljeno: Tor Okt 23, 2007 2:12 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tega je splet poln: PLC-stil, še nekaj podobnih,...
Za kaj na hitro je vredu, za kaj več pa ne. Sploh za koga, ki se ne spozna tolk na te stvari so take stvari fajn, drugače pa priporočam vsem začetnikom kak normalen programski jezik.
_________________ LP, Mitja |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
pic1n4001 Neznanec

Pridružen-a: Pet 30 Nov 2007 9:52 Prispevkov: 8 Aktiv.: 0.04
|
Objavljeno: Ned Dec 30, 2007 6:40 pm Naslov sporočila: |
|
|
Mene pa zanima če že kdo ta program flowcode3 uporablja?
Sam sem velik začetnik in sem poizkusil demo verzijo, meni se zdi cool
(mogoče zato ker ne znam veliko programirati)
pa lep pozdrav
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
borber Član

Pridružen-a: Pon 23 Maj 2005 8:40 Prispevkov: 3111 Aktiv.: 13.13 Kraj: LJUBLJANA
|
Objavljeno: Ned Dec 30, 2007 6:53 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tudi sam se igram na demo verziji in tudi za moje pojme je "cool". Treba je le sestaviti algoritem in to je skoraj vse. V primerjavi z asemblerjem, Cjem ali basicom je veliko bolj enostaven. Ta "zaresni" programerji ga ne jemljejo resno, ker je preenostaven.
Za informacijo je tu članek iz Elektorja, ki opisuje DCF uro za CET-1 CET in CET+1 narejeno z Flowcode in PIC16F88.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
l0rd Neznanec

Pridružen-a: Pet 14 Mar 2008 23:59 Prispevkov: 2 Aktiv.: 0.01
|
Objavljeno: Sob Mar 15, 2008 2:51 pm Naslov sporočila: |
|
|
ima kdo mogoče kakšne tutoriale za ta program?
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
borber Član

|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Srecko Član

Pridružen-a: Čet 25 Dec 2003 21:29 Prispevkov: 1014 Aktiv.: 4.28 Kraj: Okolica Cerkna
|
Objavljeno: Pon Jun 16, 2008 11:37 am Naslov sporočila: |
|
|
Tudi jaz sem si namestil ta program.
Sem nekaj poskušal pa mi ne uspe,da bi kaj sestavil s tem programom.
Zanima me kako se sploh dela s tem programom, predvsem kako se postavi
elemente v okno programa sedaj ko ga odprem se mi pojavi sledeče okno in potem mi ne uspe nobenega elementa prenesti v okvir.
Pa še to ali podpira res samo nekaj picev, ki so v okviru izberi ciljni mikrokontroler.
Lp Srečko
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
31.59 KB |
Pogledana: |
27 krat |

|
_________________ Samouk
Tukaj sem doma |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Mini. Neznanec

Pridružen-a: Sre 03 Sep 2008 17:21 Prispevkov: 1 Aktiv.: 0.00
|
Objavljeno: Sre Sep 03, 2008 5:25 pm Naslov sporočila: |
|
|
Mi uporabljamo ta program v šoli. V drugem letnik [slovenščina je zame španska vas] zeii in smo prvo zacel v tem programu drgac pa uporaba ni težka. Sam res mors p met pojm o progrmairanju kar ga [slovenščina je zame španska vas] zaenkrat se niam. Drgac smo p lansk let delal v dev c++ p microsoft visual studio. C jezik smo se ucil. Deii p [slovenščina je zame španska vas] bi nucu tale program ampak ne najdem download linka. Ve kdoo ke bi najdu to???
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
program_er Član

Pridružen-a: Sob 08 Mar 2008 13:47 Prispevkov: 2173 Aktiv.: 10.33 Kraj: Maribor (Pohorje)
|
Objavljeno: Sre Sep 03, 2008 5:36 pm Naslov sporočila: |
|
|
Mini. je napisal/a: |
Mi uporabljamo ta program v šoli. V drugem letnik [slovenščina je zame španska vas] zeii in smo prvo zacel v tem programu drgac pa uporaba ni težka. Sam res mors p met pojm o progrmairanju kar ga [slovenščina je zame španska vas] zaenkrat se niam. Drgac smo p lansk let delal v dev c++ p microsoft visual studio. C jezik smo se ucil. Deii p [slovenščina je zame španska vas] bi nucu tale program ampak ne najdem download linka. Ve kdoo ke bi najdu to??? |
P R A V I L A !!!!!
EDIT: Admin kaj pa sem tule napisal? Ne spomnim se več... Ampak sigurno je bilo nekaj narobe...
_________________ Upanje ni del naše projektne strategije.
Member of Trisat - 1. Slovenian satellite running new fault tolerant aerospace processor.
Nazadnje urejal/a program_er Sob Dec 20, 2008 1:01 am; skupaj popravljeno 2 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
program_er Član

Pridružen-a: Sob 08 Mar 2008 13:47 Prispevkov: 2173 Aktiv.: 10.33 Kraj: Maribor (Pohorje)
|
Objavljeno: Sre Sep 03, 2008 5:38 pm Naslov sporočila: |
|
|
Obstaja kaj takega za AVR-je? Pa da je učinkovito (dokaj)?
Member of Trisat - 1. Slovenian satellite running new fault tolerant aerospace processor.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Slowfly Član

Pridružen-a: Sre 18 Feb 2004 2:07 Prispevkov: 4082 Aktiv.: 17.23 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Sep 03, 2008 8:17 pm Naslov sporočila: |
|
|
Seveda. Klik
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
program_er Član

|
Objavljeno: Sre Sep 03, 2008 10:29 pm Naslov sporočila: |
|
|
Slowfly je napisal/a: |
Seveda. Klik |
Hmm, naložil tole.
Malo čudno je vse skupaj. Sploh ne vem, kje se nastavlja, kateri programator uporabljaš, na voljo pa je samo en čip, ATmega32. Mogoče pa zato, ker uporabljam DEMO verzijo.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
borber Član

|
Objavljeno: Sre Dec 17, 2008 10:01 am Naslov sporočila: |
|
|
Od oktobra lani je Flowcode precej posodobljen. Sedaj obstajajo tri verzije programa za PICe, AVRje in ARMe. Dodane so nove komponente. Več o vsem najdete na klik.
Če kdo želi prakticirati, so v priponki vsa navodila:
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
program_er Član

|
Objavljeno: Sre Dec 17, 2008 5:14 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ga imam že nekaj časa, pa je nekako... čuden! Enostavno mi ne gre programiranje v njem! Za vsako malenkost rabiš svojo Variable (čeprav ne vem čemu)...
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
trobida Član

Pridružen-a: Ned 09 Jul 2006 12:13 Prispevkov: 1250 Aktiv.: 5.42 Kraj: Savinjska dolina-okolica Gornjega Grada
|
Objavljeno: Sre Dec 17, 2008 6:21 pm Naslov sporočila: |
|
|
program_er je napisal/a: |
Ga imam že nekaj časa, pa je nekako... čuden! Enostavno mi ne gre programiranje v njem! Za vsako malenkost rabiš svojo Variable (čeprav ne vem čemu)... |
To imaš prav! Ko se navadiš, potem nekako gre. Tudi sam ga ravno testiram, tako da sem prav tako začetnik. Imam ga za AVR različico. Demo verzija omogoča le uporabo ATmege32.
Sam za pomoč zaenkrat uporabljam njegov help.
_________________ Lp
Tomaž, S57KO |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|