www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Gorenje hladilnik
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Zabavna elektronika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Obelix
Član
Član

Pridružen-a: Pon 19 Maj 2008 13:59
Aktiv.: 9.02
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 25, 2009 4:08 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hladilnik z recepti ?

Vedno sem mislil, da je hladilnik zato, da hladi... Wink

LpA
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
dj robee
Član
Član

Pridružen-a: Ned 05 Okt 2003 20:34
Aktiv.: 0.29

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 25, 2009 9:32 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Obelix je napisal/a:
Hladilnik z recepti ?

Vedno sem mislil, da je hladilnik zato, da hladi... Wink

LpA

Z recepti, radiem, govorom, govornimi sporočili pa še kaj
Nazaj na vrh
harum
Član
Član

Pridružen-a: Sre 22 Feb 2006 8:25
Aktiv.: 0.73
Kraj: Vitanje

PrispevekObjavljeno: Tor Maj 26, 2009 9:27 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

ali vidiš seznam 8 receptov (vseh 8?) in ko klikneš na enega teh, ali se lahko pomikaš po receptu z puscico gor/dol?
Nazaj na vrh
dj robee
Član
Član

Pridružen-a: Ned 05 Okt 2003 20:34
Aktiv.: 0.29

PrispevekObjavljeno: Tor Maj 26, 2009 10:53 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ne, saj v tem je problem... Postavi se na enega od njih (sestavine) in to je to....
Nazaj na vrh
qwertz
Član
Član

Pridružen-a: Ned 01 Jun 2008 11:57
Aktiv.: 13.24
Kraj: Vrhnika

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 01, 2012 5:39 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Si bom sposodil temo. Imamo hladilnik Gorenje HI 2226, problem je, ker žarnica ne dela. Tudi po menjavi žarnice z originalno nadomestno le ta ne sveti. Sumim na stikalo, vendar ne vem kje je stikalo za vklop/izklop žarnice. V navodilih ne piše nič o tej napaki, žarnico sem zamenjal po navodilih (izklop aparata...).
Nazaj na vrh
romc
Član
Član

Pridružen-a: Ned 26 Mar 2006 21:06
Aktiv.: 1.90
Kraj: Zapotok nad Igom

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 01, 2012 6:02 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Če je to kakšna novejša izvedba hladilnika je verjetno reed rele ali
nekaj podobnega. Sem sprobal pri Elektr...x . Magnetni senzor je zgoraj
na sredini vrat.

Lp,
Nazaj na vrh
damjanc
Član
Član

Pridružen-a: Sob 31 Jul 2004 18:07
Aktiv.: 0.10
Kraj: Litija

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 02, 2012 8:31 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tole pa moram pokomentirati!

Imam Gorenjev hladilnik (RK-65365E), star par let. Tudi meni je crknila zarnica, zato sem pac v Merkurju kupil 'zarnico za hladilnik'. Priklopim, pa ne dela. V jezi (par dni prej mi je crknilo nekaj drugega - glej spodaj) iztaknem krmilno plosco in glej ga no, serijsko z zarnico je vezan upor! Ker je bila zarnica mocnejsa od predpisanih 25W, sem upor seveda moral zamenjati.

Pred tem sem imel en drug problem. Led se je zacel nabirati na uparjalniku, kompresor je neprestano hladil. Na servisu so mi hoteli najprej dofilati plin, drugic pa se zamenjati krmilno plosco. Glede na predhodne bolece izkusnje - enkrat so mi ze zamenjali hladilnik 2 meseca po nakupu, seveda po tistem, ko sem ze vgradil vrata in je bila edina moznost hijap... - nisem pristal na strosek v visini ~200 EUR in sem moral malo povzdigniti glas, ker tip iz servisa na drugi strani ni bil dojemljiv. Koncno (hvala bogu za prijazno gospo iz Gorenja) sem dobil kontakt iz njihove tehnologije, kjer sem v par minutah ugotovil, da je sel temp. senzor na uparjalniku. Strosek 3 EUR na Brncicevi...

Ne vem, ali sem pac je*ena stranka, ampak v nasi firmi je kupec car. Kar se mene tice, sem z Gorenjem opravil. Od treh aparatov (hladilnik, pralni stroj, susilni stroj) sem imel na popravilu ze vse tri... Pomivalni, pecica in steklokeramicna so od Boscha in enostavno ni tezav.
Nazaj na vrh
haki
Član
Član

Pridružen-a: Ned 23 Sep 2012 12:58
Aktiv.: 0.58
Kraj: Žalec

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 02, 2012 4:26 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

damjanc je napisal/a:
Tole pa moram pokomentirati!

Imam Gorenjev hladilnik (RK-65365E), star par let. Tudi meni je crknila zarnica, zato sem pac v Merkurju kupil 'zarnico za hladilnik'. Priklopim, pa ne dela. V jezi (par dni prej mi je crknilo nekaj drugega - glej spodaj) iztaknem krmilno plosco in glej ga no, serijsko z zarnico je vezan upor! Ker je bila zarnica mocnejsa od predpisanih 25W, sem upor seveda moral zamenjati.

Pred tem sem imel en drug problem. Led se je zacel nabirati na uparjalniku, kompresor je neprestano hladil. Na servisu so mi hoteli najprej dofilati plin, drugic pa se zamenjati krmilno plosco. Glede na predhodne bolece izkusnje - enkrat so mi ze zamenjali hladilnik 2 meseca po nakupu, seveda po tistem, ko sem ze vgradil vrata in je bila edina moznost hijap... - nisem pristal na strosek v visini ~200 EUR in sem moral malo povzdigniti glas, ker tip iz servisa na drugi strani ni bil dojemljiv. Koncno (hvala bogu za prijazno gospo iz Gorenja) sem dobil kontakt iz njihove tehnologije, kjer sem v par minutah ugotovil, da je sel temp. senzor na uparjalniku. Strosek 3 EUR na Brncicevi...

Ne vem, ali sem pac je*ena stranka, ampak v nasi firmi je kupec car. Kar se mene tice, sem z Gorenjem opravil. Od treh aparatov (hladilnik, pralni stroj, susilni stroj) sem imel na popravilu ze vse tri... Pomivalni, pecica in steklokeramicna so od Boscha in enostavno ni tezav.

Ti si pa res falil .
To ni niti reklamacijski niti reklamni blok .!!
l.p.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Zabavna elektronika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Stran 2 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 11 dni