www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Držalo za testne žice
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Strojna oprema
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
sebastjan.kamensek
Član
Član

Pridružen-a: Sob 26 Jul 2008 11:04
Aktiv.: 5.01
Kraj: Škofja Loka

PrispevekObjavljeno: Sob Dec 25, 2010 2:11 pm    Naslov sporočila:  Držalo za testne žice Odgovori s citatom

Kot že naslov pove, iščem držalo za testne žice nekaj c takem smislu, vendar ne mislim plačati za to 15€. Sepravi iščem nekaj kitajskega. Iskal sem že po ebayu pa ne vem ali nisem iskal pod pravimi parametri ali je res bolj malo tega objavljenega. Enostavno se mi zdi to kar ponujajo pri nas predrago. Ima kdo kako sliko kako ima to doma rešeno n mogoče kje in za koliko je kupil. Do sedaj sem imel te vodnike samo zvite, sedaj pa bi rad malo uredil stvari.

l.p.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
VolkD
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Aktiv.: 60.10
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Sob Dec 25, 2010 2:24 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kos Al pločevine debeline 2mm, primerno obdelan in zvit, ter pritrjen na zid.
maty
Član
Član

Pridružen-a: Pon 11 Jan 2010 0:57
Aktiv.: 0.66
Kraj: Svečina

PrispevekObjavljeno: Sob Dec 25, 2010 2:30 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz sem si kar doma nekaj v tem stilu naredil Edini problem je ker imam prenizko montirano in se mi vsi kabli po tleh vlečejo, tako da moram premontirati.

DSC_5917 [800x600].JPG
 Opis:
 Velikost datoteke:  121.05 KB
 Pogledana:  14 krat

DSC_5917 [800x600].JPG

Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Bizgec65
Član
Član

Pridružen-a: Sre 10 Mar 2010 11:46
Aktiv.: 11.30
Kraj: Trebnje

PrispevekObjavljeno: Sob Dec 25, 2010 2:32 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Lahko tudi kos inštalacijskega "pok kanala" (narezan, to je tisti sivi ali beige). Ne najdem nobene slike.Lahko je tudi NIK kanal, pa ga sam primerno obdelaš.
Nazaj na vrh
klemen88
Član
Član

Pridružen-a: Tor 01 Jan 2008 17:37
Aktiv.: 3.52
Kraj: Slovenj Gradec

PrispevekObjavljeno: Sob Dec 25, 2010 2:40 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz sem vzel kos iverne plošče ter v njo izvrtal luknje. Za krokodilčke imam pa žeblje. Bolje se vidi na sliki.

2010-12-25 13.35.39.jpg
 Opis:
 Velikost datoteke:  1.46 MB
 Pogledana:  5 krat

2010-12-25 13.35.39.jpg

Nazaj na vrh
rudiP
Član
Član

Pridružen-a: Tor 07 Avg 2007 15:30
Aktiv.: 5.68
Kraj: KOPER

PrispevekObjavljeno: Sob Dec 25, 2010 2:46 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kje se lahko nabavi take kable ?. Nekaj podobnega sem gledal v Mariboru. Bilo je zelo drago pa nisem vzel.
PZUFIC
Vseved

Pridružen-a: Sob 17 Nov 2007 19:06
Aktiv.: 32.67
Kraj: Rakek

PrispevekObjavljeno: Sob Dec 25, 2010 2:48 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ne kompliciraj preveč in naredi tako kot klpzm. Imamo mi v šoli tako in verjemi mi, da se bolj grdo ravna z njimi in se jih večkrat ven in nazaj noter vtika kot jih boš ti, pa zaradi se načina ¨skladiščenja¨ še nobena banana ni uničila.

Če imaš pa izolirane vtiče potem pa je stvar rahlo drugačna in moraš uporabiti vilice, ki pa mislim, da jih ni porblem narediti iz kosa aluminijastega kotnika, kot je že VolkD napisal.

Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
Vajdo
Član
Član

Pridružen-a: Čet 23 Sep 2004 23:06
Aktiv.: 4.60
Kraj: Ribnica

PrispevekObjavljeno: Sob Dec 25, 2010 2:59 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sam uporabljam kar zaščito proti ptičem, ki pride pod strešnik. Samo da so grabljice obrnjene kontra. V službi imamo kupljeno zadevo. Sem pa zadnjič videl nosilce za cd-je in so ravno pravšnji za merilne vezice. Cena okoli 1,5€.
mucek
Član
Član

Pridružen-a: Tor 01 Avg 2006 10:47
Aktiv.: 24.06
Kraj: Domzale

PrispevekObjavljeno: Sob Dec 25, 2010 3:01 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tudi jaz imam vijake (za krokodilčke) in dilo navrtano s 4 mm svedrom za "banane".

Lp, g

sebastjan.kamensek
Član
Član

Pridružen-a: Sob 26 Jul 2008 11:04
Aktiv.: 5.01
Kraj: Škofja Loka

PrispevekObjavljeno: Sob Dec 25, 2010 3:01 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

maty je napisal/a:
Jaz sem si kar doma nekaj v tem stilu naredil Edini problem je ker imam prenizko montirano in se mi vsi kabli po tleh vlečejo, tako da moram premontirati.

Iz česa si si pa to naredil? In kako? Si to z škarjami za pločevino izrezal ali kako?
Nazaj na vrh
.
Član
Član

Pridružen-a: Pon 23 Avg 2004 16:16
Aktiv.: 70866.02

PrispevekObjavljeno: Sob Dec 25, 2010 3:21 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
Nazaj na vrh
andrejj
Član
Član

Pridružen-a: Ned 21 Mar 2004 15:06
Aktiv.: 17.96
Kraj: 8232 Šentrupert

PrispevekObjavljeno: Sob Dec 25, 2010 4:38 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz sem tako podobno kot VolkD iz plastike.Zareze z pomočjo krožne žage.
Nazaj na vrh
aljoš
Član
Član

Pridružen-a: Čet 08 Sep 2005 20:03
Aktiv.: 13.23
Kraj: Škofja loka-poljanska dolina

PrispevekObjavljeno: Sob Dec 25, 2010 8:46 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz imam kar kos kanala (PVC) kateri se uporablja za napeljavo kablov po njemu v kakšni el.omari....

Ima ravno fina rebra, da zatakneš žico notri...

matic_scetinec
Član
Član

Pridružen-a: Tor 15 Jan 2008 17:11
Aktiv.: 4.69
Kraj: Brezovica pri Ljubljani

PrispevekObjavljeno: Sob Dec 25, 2010 8:51 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Zdravo!

Jaz imam nosilec za kable narejen iz lesenega kotnika, ki se uporablja za zaščito vogalov.
Več pove slika.

LP, Matic

Nosilec.jpg
 Opis:
 Velikost datoteke:  348.43 KB
 Pogledana:  2 krat

Nosilec.jpg

Nazaj na vrh
VolkD
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Aktiv.: 60.10
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Sob Dec 25, 2010 8:54 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kako vam uspe imeti tako malo kablov obešenih gor ?
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Strojna oprema Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja
Stran 1 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 488 dni