|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
darc89 Neznanec

Pridružen-a: Pet 26 Avg 2011 21:45 Prispevkov: 2 Aktiv.: 0.01
|
Objavljeno: Pet Avg 26, 2011 9:51 pm Naslov sporočila: Mio moov 360 - Application database cannot be found! |
|
|
Pozdravljeni!
Pred časom sem hotel svojo navigacijo malo posodobiti in na njo namestiti Igo8. Ker sem seveda to delal prvič, sem spreminjal datoteke, katere nebi smel. Tako sem nekako spremenil paths.xml in še nekaj, vendar se ne spomnim kaj. Posledično sem prišel do tega, da se navigacija več ne zažene, oziroma se pojavi začetni oražni zaslon in kasneje napaka "application database cannot be found". Največja težava je v tem, da naprave ne gre povezati preko USB, saj je računalnik ne zazna. Tako ne morem popraviti "pokvarjenih" datotek. Po brskanju po raznih forumih, sem probaval z bootanjem z SD kartice, PIN 9 stika,... ipd., vendar še vedno nisem našel ustrezne rešitve. Ne morem navigacije povezati na Rač. Je imel kdo podobne težave in kako je le te odpravil???? _________________ --Darc-- |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Vlado Član

Pridružen-a: Sre 03 Mar 2004 21:35 Prispevkov: 563 Aktiv.: 2.38 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sob Avg 27, 2011 9:06 am Naslov sporočila: |
|
|
Pusti navigacijo vklopljeno da se baterija popolnoma sprazni, potem jo priklopi na PC resetiraj in vklopi in PC bi jo moral zaznati. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
darc89 Neznanec

Pridružen-a: Pet 26 Avg 2011 21:45 Prispevkov: 2 Aktiv.: 0.01
|
Objavljeno: Sob Avg 27, 2011 1:07 pm Naslov sporočila: RE |
|
|
Sem izklopil baterijo, navigacijo povezal na USB, računalnik zazna napravo Mio digiwalker, vendar si z tem nič ne morem pomagat. Namreč v upravitelju naprav ima ta naprava klicaj, in v podrobnostih piše: Device cannot start (code 10).  _________________ --Darc-- |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
a.vidmar Član

Pridružen-a: Ned 08 Jul 2007 11:03 Prispevkov: 1159 Aktiv.: 5.31 Kraj: Postojna
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 494 dni