www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Mio moov 360 - Application database cannot be found!

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Navigacija in sledenje
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
darc89
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Pet 26 Avg 2011 21:45
Aktiv.: 0.01

PrispevekObjavljeno: Pet Avg 26, 2011 9:51 pm    Naslov sporočila: icon_warning Mio moov 360 - Application database cannot be found! Odgovori s citatom

Pozdravljeni!

Pred časom sem hotel svojo navigacijo malo posodobiti in na njo namestiti Igo8. Ker sem seveda to delal prvič, sem spreminjal datoteke, katere nebi smel. Tako sem nekako spremenil paths.xml in še nekaj, vendar se ne spomnim kaj. Posledično sem prišel do tega, da se navigacija več ne zažene, oziroma se pojavi začetni oražni zaslon in kasneje napaka "application database cannot be found". Največja težava je v tem, da naprave ne gre povezati preko USB, saj je računalnik ne zazna. Tako ne morem popraviti "pokvarjenih" datotek. Po brskanju po raznih forumih, sem probaval z bootanjem z SD kartice, PIN 9 stika,... ipd., vendar še vedno nisem našel ustrezne rešitve. Ne morem navigacije povezati na Rač. Je imel kdo podobne težave in kako je le te odpravil????

Vlado
Član
Član

Pridružen-a: Sre 03 Mar 2004 21:35
Aktiv.: 2.38
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sob Avg 27, 2011 9:06 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pusti navigacijo vklopljeno da se baterija popolnoma sprazni, potem jo priklopi na PC resetiraj in vklopi in PC bi jo moral zaznati.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
darc89
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Pet 26 Avg 2011 21:45
Aktiv.: 0.01

PrispevekObjavljeno: Sob Avg 27, 2011 1:07 pm    Naslov sporočila:  RE Odgovori s citatom

Sem izklopil baterijo, navigacijo povezal na USB, računalnik zazna napravo Mio digiwalker, vendar si z tem nič ne morem pomagat. Namreč v upravitelju naprav ima ta naprava klicaj, in v podrobnostih piše: Device cannot start (code 10). Sad
a.vidmar
Član
Član

Pridružen-a: Ned 08 Jul 2007 11:03
Aktiv.: 5.31
Kraj: Postojna

PrispevekObjavljeno: Sob Avg 27, 2011 10:04 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tole si preberi:

http://www.gpspassion.com/forumsen/topic.asp?TOPIC_ID=125646
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Navigacija in sledenje Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 493 dni