|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
prevajalec84 Neznanec

Pridružen-a: Sre 19 Dec 2012 15:36 Prispevkov: 1 Aktiv.: 0.01
|
Objavljeno: Sre Dec 19, 2012 3:48 pm Naslov sporočila: Prosim za pomoč pri angleških izrazih za strokovni prevod |
|
|
Pozdravljeni,
potreboval bi nekoga, ki je dober v angleščini za elektrotehniko, strojništvo. Gre za prevod priročnika za sušilno napravo in kabino za preverjanje tesnosti v proizvodnji.
Odgovorite na sporočilo in vas kontaktiram na zasebno sporočilo.
Izrazov kar nekaj, zato sem vas pripravljen za vložen čas tudi nekaj plačati.
Samo en stavek, da si približno predstavljate za kaj gre:
"Connect this wire to terminal #79 on the rollover low voltage panel via a spare boom wire and label as #79. If no spare boom wire exists, then install a separate 1.5 MM SQ/2 conductor cable and route through the boom."
To je moj prvi strokovni prevod, zato rabim nekoga ki ima precej pojma o strokovni angleščini in mu to ne bo predstavljajo težav, kot meni:)
Najlepša hvala!
Matjaž |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
elektrobum Član

Pridružen-a: Ned 13 Nov 2011 19:04 Prispevkov: 144 Aktiv.: 0.87 Kraj: Mb
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mucek Član

Pridružen-a: Tor 01 Avg 2006 10:47 Prispevkov: 5529 Aktiv.: 24.06 Kraj: Domzale
|
Objavljeno: Sre Dec 19, 2012 4:22 pm Naslov sporočila: |
|
|
Hmm, tale stavek se mi ne zdi ravno težak za prevest.
Sem doma z zlomljeno nogo, lahko mi pošlješ na PM, pa malo pogledam, koliko je tega ...
LP, g _________________ ...lahko pa se tudi motim ... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
borber Član

Pridružen-a: Pon 23 Maj 2005 8:40 Prispevkov: 3111 Aktiv.: 13.13 Kraj: LJUBLJANA
|
Objavljeno: Sre Dec 19, 2012 4:28 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jezik prevoda je amerikanščina, stavek je prekopiran iz navodil za priklop sušilca.
prevajalec84, kaj bi ti pravzaprav rad? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 493 dni